Favvisar..

Ja, så klart som så många andra, så har ju även Eira sina favoriter. Förutom mamma och pappa, har hon nu hittat människor (och djur) som betyder lite extra för henne. Den första att bli favorit hos Lillan var mormor. Eira älskar sin mormor, och så fort telefonen ringer, säger hon "momo?" och när vi skall dit och hälsa på, så börjar hon säga momo. så fort vi närmar oss deras område. Härom dagen när vi stod utanför deras dörr och ringde på och Mormor öppnade dörren, så kastade sig Eira med öppna armar mot sin älskade Momo, och sa: Momo,Kaki. Ja, även dom har katter, som Eira tycker väldigt mycket om.

Den andra givna favoriten är moster Linda. Eira blir alltid lika glad när Linda kommer och leker med henne. Hon går genast och hämtar böcker som Linda skall läsa för henne, och sätter sig ner i hennes knä. Så där får Linda sitta på golvet, med en midsommarkrans på huvudet, som Eira har satt på henne, som hon inte får ta av sig,( för då åker den på igen), och läser bok efter bok.

Människor hon inte träffat innan, eller träffat så ofta, kan hon vara lite blyg för, om man bortser från undantaget Victoria, som hon inte träffat sedan hon bara var några månader. Men när Victoria var här nere och hälsade på och bodde hos oss i veckan, så var dom oskiljaktiga från första stund. Eira hämtade sina favoritböcker och satte sig hos Victoria.

Vad gäller djur, så är det ju ingen hemlighet att katter och hundar är Eiras favvodjur, men är det någon som betyder lite extra mycket, så är det ju våran katt Roxy. Som låter Eira dra, klappa och lugga henne hur mycket som hellst. Eira bara älskar Roxy, och trots att hon får utstå en del tortyr, så tror jag Roxy tycker väldigt mycket om Eira också.


Kommentarer
Postat av: mormor

vilka jättemysiga bider....sååå söta!!!

2009-10-24 @ 19:20:20
URL: http://fortekix.blogg.se/
Postat av: victoria

Hej! Fin blogg! undrar vem som finner boken mest intressant... Jag kanske kunde få låna den av eira någon gång, jag får fråga =) gos

2009-11-17 @ 12:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0