Djungelrummet och Mickey D

Idag var det stängt på dagis, så jag och Jennie planerade att vi skulle göra något skoj med barnen. Liseberg kändes lite för kallt för en dag som denna, Men Djungelrummet på Freeport var kanske något att spana in. Nu är ju barnen så pass stora så att dom gärna springer runt och busar på lekplatser och annat.

Så vi åkte dit.  70 kr kostade det för 90 minuter i Djungeln. Men bollhav, rutchkanor och annat skoj. Det blev ett lyckat besök. Eira tyckte det var riktigt kul att bege sig in i den "okända djungeln" medans mamma och pappa stod på tryggt avstånd och såg på.

Vad är väl en rolig lekdag utan ett besök på Mcdonalds? Ja, för mig är det något man lätt kan hoppa över, med tanke på att jag är vegetarian, och förövrigt inte är något stort fan. Men någon gång måste ju vara Lillans första, och idag fick bli den dagen. Så en Happy Meal, med tillhörande cheeseburgare, äpplen, morötter och en tropicana juice beställdes in. Hamburgaren var inte ett dugg intressant. Eira spottade ut den, och tyckte den var "äcklig", men leksaken var en hit, sen att Morris leksak var mer intressant, det har kanske mindre betydelse. Prince Charming var så gullig och bytte sin åsna, mot Eiras pinocchio sen. Så alla blev nöjda och glada efter en mysig playdate.


En något suddig bild tagen med mobilen, på en glad tvååring.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0