Kristin, bebis och glass

Så kan man sammanfatta våran dag, och det var precis så Eira sammanfattade den, när hon pratade med farmor i telefonen förut. Vi gav oss ut för att köpa lite bebis saker, träffa Kristin och för Eiras del köpa glass! Så Eira fick välja en liten nalle till sitt kommande syskon. Trots att beslutsångesten gjorde att hon flera gånger gick och bytte från Nalle till kanin till hund, så blev det slutligen en liten änglanalle från Bukowski. Så, nu ligger den nedpackad i BB väskan och inväntar sin nya ägare.
Sen var det lunch date med fina Kristin, som jag träffar några gånger om året, när hon är "hemma" och hälsar på i Kungsbacka. Hon är vanligtvis bosatt i Malmö, där hon förgyller dagarna för patienterna på sjukhuset där hon jobbar. Hon är en av mina äldsta vänner, och det är så roligt att vi fortfarande träffas så ofta vi kan.
Eira har träffat Kristin innan, men det är ju rätt lätt att glömma när man är så liten. Så dom första 10 minuterna var hon blyg och svårflirtad, sen gick hon minsann och höll Kristin i handen och blev väldigt förtjust. Sånt är så roligt!
Sen fick hon ju självklart sin glass också, och mamma och Kristin med för den delen. En härlig fredag.
Nu blir det Idol, där vi hejjar allt vi kan för David, våran lokala talang! Happy friday!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0