Lóa 10 månader

(Varning för lång text, för dig som inte orkar läsa, scrolla ner till dom söta bilderna!)

Låt mig berätta en historia, om en liten liten flicka, som heter Lóa. Hon bor i ett rosa slott tillsammans med sin bästa vän och syster Eira. Det bästa Lóa vet, är att leka med sin storasyster, sätta saker på huvudet, och använda sin monsterröst för att skrämma bort farliga saker som kan komma smygandes runt om i hennes stora slott. Det finns nämligen tre pantrar som huserar i systrarnas slott. Dessa tre stora varelser, är egentligen till för att skydda den lilla blöjbeklädda prinsessan Lóa, men ibland kan dom bli lite läskiga tycker prinsessan. Samtidigt tycker hon att det är väldigt roligt att klappa på dom, när dom ligger och tar sin middagslur.

Lóa är väldigt förtjust i bebisar, trots att hon är en bebis själv, så lyser hon alltid upp extra mycket när hon får träffa en som är lite mindre än henne, då vill hon klappa och gosa med bebisen och visa upp sina konster för dom. Det är även en fullträff varje gång hon ställer sig upp vid slottets magiska spegel, för varje gång hon ser i den, så ser hon en bebis! Detta gör den lilla prinsessan väldigt glad.

Andra saker som gör den lilla blöjungen glad är att på egen hand gå på sina små korviga ben, längs med möbler och försöka nå alla saker som står framför henne. Detta är en tävlingsgren som hon är väldigt bra på, och hon är överlägsen i sin sport. Visserligen är hon den enda deltagaren och utövaren, men hon gör det med sådan stil att det är en fröjd att betrakta henne varje gång. Ibland så lyckas hon även bestiga diverse möbler, och man kan då och då hitta henne sittandes på vardagsrumsbordet med triumf i blicken och Eiras lämnade kvällsmat i munnen.

En liten ovana prinsessan har är att väcka sina föräldrar varje morgon runt femtiden, då vill hon bli serverad med välling och bli utburen i den stora salen, för att börja sin morgon med lek och bus. Dom två trötta föräldrarna går dock alltid upp med den lilla sessan med ett leende på läpparna, för så fort man slår upp ögonen, och ser den glada lilla varelsen så smälter hjärtat.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0