...snark...

mors dag idag, Tors födelsedag igår, det blev sent, jag är trött..

men vi har picknick på gång..återkommer med dagen..och lite från gårdagen med så klart..;D

This is for my girls


Bäst tjejerna!
Tack för en grym kväll!

And the soundtrack...


Inte för att jag är direkt stolt över att erkänna det, men den låt vi sjöng och gapade mest till var den här..hrmmm Marie...;D

Morning has broken..


Med denna underbara bilden, välkomnar jag denna soliga morgon. Nu skall här göras pannkakor och smoothie, samt lägga sista tuchen på paketen. Sedan skall jag och Eira in och sjunga, för vad jag misstänker, en väldigt trött pappa.
Upp och njut av den fina dagen!

Nu så!!


Ärtan och lilla tanden!!


Äntligen gick det att ladda upp!! tur det, annars hade jag nog blivit smått grå hårig på kuppen! Har även lyckats lägga upp en bild på min header och ändra om lite. Tycker resultat blev rätt så bra, med tanke på att jag gjorde det själv, jag som inte kan något om programering och html koder egentligen! så way to go me! om jag får lov att säga det själv! "Not a total betty but a vast improvement," för att citera "Clueless" nu kan jag sova gott! natti natt..KiX

For what its worth..

Jag försöker verkligen och har försökt att få upp bilder här på bloggen. Men jag börjar surna till riktigt ordentligt nu, för det är helt omöjligt. Inget fungerar som det skall. Can´t wait tills nya hemsidan är fixad och klar. 
DÅ mina vänner kommer det förhoppningsvis bli ordning på´t. 

Men tills dess, får jag fortsätta att trilskas med den här. 
Nu är det skön nattsömn som gäller, morgondagen bjuder på födelsedag, för älsklingen! Så då blir det upp och överraska med mysig frukost och lite paket.Dagens Soundtrack..

Jimmy Eat World-For me this is heaven

OMG-Hon snackar!!

Ja, det är sant!! Nog för att "mamma" varit ett ord som trillat ur den söta lilla munnen ett antal gånger, sedan dryga två månader tillbaka, så tycker jag ändå att första ordet efter det blev ordet hon så fint uttalade idag! 

Klart man skall vara väluppfostrad och artig, så sjävklart försöker jag lära Eira detta, genom att ge henne något, säga varsågod, sedan ta det och säga tack tack. En liten lek vi pysslat med sedan i måndags, och hon fattar, det gör hon! Hon sträcker fram sina små händer mot mig, och sedan när jag idag gav tillbaka en liten bok till henne i morse, och sa varsågod, då kom det ett klockrent TACK! Jösses! Höll på att trilla baklänges! Så häftigt.

Men som med alla andra "trick" hon kan, så funkar det inte alltid när man vill visa andra, som till exempel pappa. Men det kommer tids nog. 

Tar 100 år att ladda upp bild, så överväger att lägga ner denna bloggen och börja blogga på en annan sida!! Blir galen!!(Men det kommer) Tror jag...

Under konstruktion..

Jag håller för fullt på att utveckla min kunskap om html koder och css mallar.. ja, så är det. vill man så kan man!! skall pilla fram en snygg header så småningom tänkte jag! men först måste jag bara få fram photoshop igen...så snart kanske den här lilla bloggen får en lite skönare utsida!!

Abstinensen växer...

Vill inte missbruka min käre svärfars mobila bredband, hrmm mer än vad jag redan gjort i alla fall, och eftersom vi får internet på fredag så tror jag att jag kan hålla mig...

Men för Eiras älskade gudfars skull så kommer här en liiten bild..Tjoho..internet igen!!

i väntan på vårat bredband har vi fått låna ett mobilt bredband. tack gode gud för det! känner mig hel igen.. nä skämt å sido. en det är ganska jobbigt att klara sig utan internet. Helt otroligt hur beroende man kan bli. 

Ja, det har ju hänt en del sedan jag skrev sist. Eira har fått en till tand, hon har börjat ställa sig upp och hon har även börjat klappa händerna. Det går framåt med stormsteg! I morse tom kröp hon upp på vårt vardagsrums bord. Jajjemen, det gäller att passa hela tiden nu. Hon är på gång! 
 
Tyvärr har jag lite problem med att ladda upp bilder. Men det kommer så fort jag har fått ordning på det!


från västfronten..intet nytt..

fortfarande inget internet....och en trasig dator på det..ack så det kan bli...

och nu när det har hänt massor med saker, som man vill kunna skriva om!! jaja om två veckor så har vi förmodligen fått internet igen..och då skall det bloggas som aldrig förr!!!

RSS 2.0