Härlig Alla hjärtans dag!

Det har jag verkligen haft, och jag tror att kvällen kommer bli riktigt mysig den med!

Var iväg i några timmar och sminkade syster och Alex, hemma hos Alex. Blev hel nöjd med resultatet! Alltid kul när det blir bra. Sen åt vi en väldigt god lunch med svärföräldrarna på Pascha Lounge, som ligger alldeles där Alexandra bor. Eiras vagn låg visst i bilen, som jag hade brummat iväg med, så Tor hade dragit henne i pulkan ner! Haha..Tänk där var det ju ändå lite tur att det låg kvar..;D

Nu har Eira brötat fram plastbunkar ur skåpet, och hela familjen får varsin på huvudet, och sedan leker vi häst, med Eiras svarta lilla käpphäst. Hon är för söt när hon springer runt med den! Sen skall jag bjuda min älskling på något hembakat, med extra mycket kärlek i! Och bara mysa med min älskade familj!
Uppe innan tuppen

Söndag=sovmorgon. Eller hur var det nu igen? Nja, knappast i den här familjen. Här är vi uppe innan tuppen och solen, sittandes snällt i soffan och tittar på "La La" som Eira säger. (Alltså Teletubbies). Sedan facebookar vi lite, och Eira säger "Moffa", "Faffa", Pappa och "Momo". Så går vi in och kollar på alla deras profiler. Sedan blir det Dricka. Med lite yoghurt eller nyponsoppa, då välling var något Eira ratade för lääänge sen. Och vid åtta blir det frukost, sen är det fullt ös!
Ingen rast ingen ro, när man har en pigg liten Eira i huset..Men det finns inget mysigare än när hon kommer med sin snutte och napp, och kurar ihop sig tätt intill i soffan.

Det är bara snö hos mig..

Jag läste på Aftonblandets hemsida, att det inte varit så här mycket snö, som hållt i i sig så här länge på 50 år! Det känns ju faktiskt helt otroligt!! Man lyssnar på metrologer, som uttalar sig om att klimatförändringar gjort att vi förmodligen inte kommer att få se snö på många år, och så säger det bara boom! Så kommer det hur mycket som helst!

Jag är verkligen inte en av dom som brukar klaga över vädret vi har, oavsett om det är för varmt, regnigt, snöigt eller blåsigt. Men igår började till och med jag få nog. Jag och Eira gick en promenad hem till svärföräldrarna, och i pinig iskall vind halkade vi oss fram. Jag i mina tankar började dra paraleller med filmen Alive, när vi gick där som två eskimoer. Våren kändes som en avlägsen framtid, och det kändes som att vi aldrig skulle nå vårat mål.

Eira däremot är verkligen inte missnöjd. Hon sitter så snällt i sin vagn och nappar i motvind. Hon har även haft många glada dagar med sin Froggy pulka ute i snön, och jag är ändå väldigt tacksam över att Eira har fått uppleva en riktig vargavinter! För vem vet när det blir nästa gång.


Jeeez!

Nu var det bra längesedan det präntades någonting, på den här stackars lidande bloggen. För det ber jag om ursäkt. Stackars lilla bloggen, har blivit så lidande! Men nu är den igång! Min utbildning. Fullfart framåt. Det har varit intensivt från dag ett. Vi har varje vecka en massiv delrapport att skriva på. Så det är den som har fått stå för präntet nu den senaste tiden.

Men jag skall försöka (jag vet att jag har sagt det många gåger innan) att hinna med bloggen också. Nu kommer det ju vara lite roliga make up bilder och annat också som kommer dyka upp.

Gå gärna in på Makeupstudions hemsida ock kika!


RSS 2.0