Vad har ni gjort idag?

Själv har jag varit med min fina lilla familj på lekplatsen. Där Lóa fick sitta i babygunga för första gången, och även sitta i mammas knä under en tur i rutschkanan. Sen blev det prommis till affären och glass uppe på det. Härligt med vår!

Så himla skönt att vara ute! Igår var vi på kalas, och tog oss en vagnspromenad både dit och hem. Barnen somnade på hemvägen, och jag och Tor njöt av den fina solnedgången. Jag tycker absolut allt blir lite roligare när det är vår!


Det gör ont när knoppar brister..

Har tydligen utvecklat någon form an pollen-gräs-björk-blomallergi på senaste. Men det skall väl inte få ta bort den underbara känslan av våren som blommar ut! I morse när jag och Lóa hade lämnat Eira på dagis, stannade jag och fotade dom vackra körsbärsträden som helt rosa och vackra pryder vägen utanför oss.


Har jag berättat att vi var på Tjolöholm igår?



Nej, det har jag ju så klart inte! Men, det var vi i alla fall. Vi hade med oss picknick som vi satt och mumsade på vid havet. Solen sken, fåglarna kvittrade, himlen var blå, pannkakorna var goda och barnen var glada. Bättre kan det inte bli. Eira fick en cykelhjälm och på kvällen åkte hon på sin spark och var en väldigt glad tjej ( som vägrade ta av sig sin nya Törnrosa klänning)

Långledigt

Ojojoj! Är det någon kvar på min lilla blogg? Nu var det en hel vecka sedan jag gjorde en uppdatering. Men, jag och min lilla familj har varit borta över påsken. Närmare bestämt i fina Frösakull. Och jag bestämde mig för att ha en datorfri tid där nere. Men nu är jag hemma igen, och tänkte dela med mig av några härliga bilder ifrån påsken.


Banne mej vår!

Nu är den här! På riktigt! Idag har vi sprungit runt på lekplatsen utan jackor, till och med Lóa fick sitta i vagnen utan mössa och fleece. Härligt härligt!

Jag och tjejerna har minsann haft en skön måndag med picknick och lek med Julia och hennes två flickor. Lekplatsen nära oss är grym! Så efter en förmiddag där, ett pitstop på Kungs, lite glass på det, och en skogspromenad med Ylva nu på kvällen, gjorde den här måndagen riktigt bra. Nu är det snart dags att packa in hela familjen och åka ner till Frösakull för lite påskfirande också. Gotta love it!



Oh my gadd!

Idag har det hänt grejer minsann. Jag och syster har varit och tatuerat oss! Därav den fyndiga rubriken! ( Lindas förslag till en tatuerings studio.haha)

Efter en mysig fika och bio i stan igår med syster och Linnéerna, så sov Linda över hos oss, för att vi i morse skulle åka in tidigt till stan för frukost på Egg & Milk och lite bläck hos Niki på Heidi Hey. Jag fick inpräntat Lóas vackra namn på min arm, och Linda fyllde i sina fjärilar. Så nu har jag äntligen båda flickornas namn på armarna!





Efter en sådan härlig dag, rundade vi av med lite sushi. Så mysigt att spendera tid bara systeryster och jag! ♥


Eira extraknäcker som "Chucky"

Dom säger ju att i dom lugnaste vatten, simmar dom farligaste fiskarna. Men jag kan säga att i vilda vågor simmar en del pirayor också.

Eira, envis som en gammal märr, och med ett temperament som får en skenande jord av noshörningar att blekna i jämförelse

Denna dam, som slänger sig med uttryck som:

-Då blir jag arg!!!

eller

-Nu blir jag jätteledsen!!

Att tämja henne är en svårare utmaning än att killa en spottkobra på magen.

Och när man väl lyckas med denna bedrift, så kan man bli lite lätt moloken över att man inte hade någon att "high five:a" över segern.

Hursomhelst så är det ju ganska svårt att frukta en tyrann som med napp i käften, en charmig smile grop under ögat försöker ge dig sin "arg min". Döm själva, och kom ihåg: Skenet bedrar..









God morgon sessor små





Det är alltid en bra start på dagen, när man blir väckt av glada flickor, oavsett vad klockan är! Nu börjar vi dagen med lite dans i köket, sen blir det dagislämning och frukost hos systeryster ♡


Lóa 6 månader

Lóa! Älskling!

För ett halvår sedan fick jag för första gången hålla dig i min famn. Det var då du såg dagens ljus, efter att ha huserat i min mage i nio månader. Nu är du inte längre det lilla späda knyte som tittade på mig med stora vackra ögon den där förmiddagen på sjukhuset. Nu är du i full rulle med att utvecklas och tiden går så otroligt fort.

Du är pusselbiten som behövdes för att göra våran familj fullständig. Du sprider sådan glädje och ett lugn till oss andra hysteriska energiknippen. När man ser in i dina sjöar till ögon som glatt tindrar när man ser in i dom, och du smäller av ett av dina än så länge tandlösa leenden, då hoppar hjärtat över ett slag, och livet känns komplett.

Min lilla nugget. Att vakna och höra hur du ligger och bubblar och pratar i din vagga förnöjt är ett av dom bästa sätten att börja sin dag på.

Du älskar när Eira busar och leker med dig, och skrattar alltid högt åt hennes galna upptåg. Ditt klingande skratt som skulle få vem som helst på fall. Min goa Lóa. Jag ser fram emot det kommande halvåret och din fortsatta utveckling! Nu står krypning på schemat, något du redan börjat försöka dig på, och vem vet till din ett års dag kanske du till och med har börjat att gå!

Men, det gäller att skynda långsamt i alla fall för mig, allt för snart kommer du vara stora tjejen, och lika busig och sprallig som din syster och ha fullt upp med lek och andra upptåg. Så just nu njuter jag av att få bära dig i min famn, vagga, gulla, pussa och gosa med dig min underbara lilla bebis ♡
Älskar dig!
Puss Mamma 






Sandlådehäng ☀



Vilken helg! Trots magnetröntgen igår så hann jag med massor med mys. Jag och mamma hade en förmiddag i Haga, där vi strosade runt bland alla härliga butiker och njöt av solen. Resten av helgen har bestått av lekplatshäng, promenader och middag hos svärföräldrarna, utan jackor på! Underbart! Nu är det vår!

Morrn morrn!

Idag är ju perfekt röntga ryggen väder! Eller? Usch..jag hade hellre varit hemma hos mina flickor, gått en promenad i det fina vädret och kanske svängt förbi en loppis eller en uteservering. Men, dagen är väl inte slut när jag kommer hem, så nått hinner jag säkert med.

Nu blir det i allafall FF (fin frukost) som hör lördagsmorgonen till, och ikväll ska vi grilla med familjen Wall. Så hurra för lördagen, nu skall jag ta med mig Moby ut i köket och göra iordning en god frulle till mina fina! ☀




Snövit och Askungen

Två klänningar kommer gåendes med en liten flicka gömd någonstans bakom dom.

-Vill du vara Askungen eller Snövit?

Hör man en liten ljuv stämma ljuda bakom de glansiga tygen.

Valet är självklart. Man väljer den blåa klänningen som låter en bli klädd som Askungen.
Annars blir det ett jävla liv.

Snövit aka Eira och Lóa aka Askungen aka bebis i förstor klänning, sitter sedan och äter middag sida vid sida i köket.

Askungen blir ledsen av okänd anledning, Snövit tröstar, pussar och klappar samt ger några uppmuntrande ord.

-Så ja, gråt inte Askungen.

Inlevelsen är total.




Fast!

Två böcker utlästa..två to go. Än så länge.. ( flera kommer...)

Har fastnat helt i en ny bokserie "The mortal instruments" En serie young adult fanasy böcker. (typ vampyrer, varulvar, trollkarlar och sånt..hehehe..precis sånt jag gillar) Tor tycker nog inte att jag är den roligaste flickvännen i världen när han efter några kvällars läsande säger:

- Jag tänkte åka till lokalen, för du ska väll ändå läsa va?

hmmm..åsidosatt? stackarn. Nä ikväll får det bli en mysig film och huvudet på en pojkaxel, så får jag återgå till mina "shadowhunters" i morgon istället.




Playlist

På lördag skall jag in och magnetröntga min rygg som jag har sådana problem med. Skönt att äntligen få det gjort, desto mindre skönt att behöva ligga blickstilla i runt 40 minuter. Men det man gör då, är givetvis att skapa en riktigt bra playlist på Spotify som man kan ligga och meditera till i dom där minuterna. Och det är precis det jag håller på med just nu. Fast för tillfället känns det som att jag hade klarat mig med en enda låt på repeat. Har helt förälskat mig i den här, med Biffy Clyro.
Är det inte bara helt underbart när sånt händer?

Bubbles

Vilken mysig måndagkväll vi har haft här hemma!

Solen gjorde entré efter en dag täckt i dimma, och vi fick solljus in i köket när vi åt middag hela ligan nu på eftermiddagen, och med mätta magar blev det bubbelbad för brudarna. Eira tvättade Lóas hår med skum till Lóas stora glädje. Vi sjöng badlåtar och hade helt enkelt bara en mysig stund i karet alla tre. Att båda tjejerna sedan slocknade klockan sju gör det inte sämre, nu skall mamma (aka jag) dyka ner i en bok och äta några goda havrekakor. AAaaah skönt!







Kalasdag

Vi har varit på kalas idag, och firat Lucas som fyllde tre igår. Det var ett väldigt mysigt barnkalas med klassiker som korv med bröd och glass med maränger samt en godispåse till alla småttingar. Eira var supernöjd med att helt plötsligt få både glass, godis och annat gott som hör kalas till.

Det känns helt otroligt att det bara är fyra månader kvar tills det är dags för Eira att fylla tre. Givetvis ville hon ha ett prinsesskalas när vi frågade henne.

-Jag skall ha massor med klänningar, skor och kronor. säger hon om sin kommande födelsedagsfest. Varför är jag inte förvånad?



RSS 2.0