Days of summer

Juli tickar mot sitt slut, och dom senaste dagarna har varit så fina, med varmt väder och massa roligt umgänge. I onsdags var jag och tjejerna inne i Göteborg, och träffade världens bästa Marcus och hans lilla franska bulldog Sigghe. Vi fikade på trottoaren vid Centro, (tydligen är det det som gäller nu) och lekte med alla Marcus coola saker i hans lägenhet.

Och igår var vi ute hos Ella med familj, och fikade på en otroligt god rabarberpaj, som mamma Josefine hade gjort på egna rabarber. Detvar en riktig sommaridyll, i deras härliga trädgård, och barnen badade i pool och lekte hela dagen. Som ett litet avslut på våran playdate, gick vi längs vägen och tittade på kossorna också innan vi packade in oss för att återvända till våran helt plötsligt trissta lägenhet på tredje våningen. 

Ikväll skall vi dock återvända till den härliga Fjärås idyllen för en mysig grillkväll med familjen Johansson/Granath och Kärnestedt/Karlsson, som så passande bor grannar! Lucas, Eira och Ella kommer garanterat ha en rolig fredagskväll.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0