En nyhet...

Efter nästan ett år som registrerad egen företagare, så har jag idag äntligen fixat min logga! Och tänk vad snabbt det kan gå när man träffar rätt personer. Som förstår precis hur jag tänker och hur jag vill ha det! På första försöket fick hon till det, och jag är otroligt nöjd!

Min företagsamma gamla klasskompis Elin var det som gjorde den åt mig. Elin som jag inte träffat på säkert 9 år!

Jag mailade henne härom dagen, åkte hem till henne idag, och voila! Men det är ju som dom säger "Great minds think alike".

Hoppas att ni gillar den! Stay tuned för mer kommer!

 

Smygtitt..

Jag håller precis på att fixa klart dom sista bilderna från en fotografering jag hade förra veckan.

Det var en galet rolig shoot kan jag meddela. Mycket skratt och galna upptåg. Vi hade massa olika teman, och min fina modell var utklädd till både indian och rollergirl. Utan att säga för mycket så kan jag med säkerhet säga att mottagaren av detta kommande album nog inte blir missnöjd!

En liten tjuvtitt får ni allt, sen får vi se om det dyker upp lite fler bilder från denna fotografering längre fram...


Köpenhamn part 2

En hel del bilder blev det från våran Köpenhamns tripp. Så här kommer del två.
 
 
 
Nu är det tacofredag som gäller! Barnen är i säng och imorgon väntar en tripp till Båstad sen på söndag blir det äntligen (Enligt en väldigt förväntansfull prinsessa) barnkalas!

Köpenhamn part 1

Jag hoppas att ni står ut med mig nu, för nu kommer en hel del bilder från våran mysiga Köpenhamn resa.

Tre dagar och två nätter bara jag och Tor. Världens förmodligen bästa hotell frukost på ett helt ekologiskt hotell. (Hotel Bertram Guldsmeden) Helt i min smak! Shopping på Ströget, En dag på Tivoli, fantastiskt god vietnamesisk mat på Lêlê, Öl i Nyhavn, och givetvis danska wienerbröd. Perfekta dagar med en perfekt pojke!


 

Snapshots från en födelsedagshelg

Det är stort skall ni veta, när en liten prinsessa fyller år. Och den här helgen har helt tillägnats vår egna lilla sessa. Med traditionsenlig frukost på sängen ( trots att Eira vakande först, och fick gå in och lägga sig i sängen och vänta medan mamma stekte pannkisar och gjorde varm choklad med vispgrädde och marshmallows) paket helt efter hennes stora prinsessintresse, kalas med familj och släkt, och massor av födelsedagssånger, ballonger och godsaker.

Det nya köket hon fick byggde pappa Tor upp så fort vi kom hem från kalasfirandet, och två glada nöjda tjejer somnade gott, en bra bit efter läggningsdags.

Vad dom inte visste var att vi, surprise surprise! Skulle åka till Liseberg dagen efter. Behöver jag säga att vi hade en helt perfekt dag? Bästa var, både enligt Eira och mig, att åka berg-och-dal bana och sagoslottet. ( Lóa fick åka rätt mycket hon med, och hon blev så trött så hon somnade med popcorn i handen.)

Nästa helg väntar barnkalas, och det kommer bli något i prinsessväg kan jag lova!

 

Superprinsessan Eira 4 år!

GRATTIS MIN ÄLSKADE FLICKA ♥♡♥♡

Missoni ♥ Lindex

Man kan ju inte annat än att älska alla dessa design samarbeten som försiggår till höger och vänster. Det som jag ser fram emot just nu, det är Lindex kommande samarbete med det världsberömda italienska modehuset Missoni.
 
Missoni har gått ihop med modekedjan för att stödja bröstcancerforskningen. Samarbetet har resulterat i en unik kollektion, där 10 procent av det totala försäljningspriset går direkt till kampen mot bröstcancer.

För att ytterligare förstärka insamlingen lanseras ett unikt rosa armband där 50 procent av försäljningspriset skänks till forskningen om bröstcancer.

Det rosa armbandet ingår i den gemensamma smyckeskollektion som Lindex lanserar den 25 september. Kollektionen innehåller halsband, örhängen och armbandet i ytterligare två färgställningar. Det ”rosa armbandet” kommer dock inte ut i butik förrän den 1 oktober, som en del av den Rosa månaden.



Lilla Lo blir stor

Idag var det en glad tjej som tog på sig sin lila lilla konken ryggsäck och skulle följa med "Lóa" (ja, hon kallar Eira för det. Varför krångla till det liksom?) till dagis.

Nog fick hon vänta en timma efter att Eira hade gått, men hon var bra glad när hon satt i sin vagn (rygga på) på väg upp mot dagiset.

Ingen blyg viol är hon direkt. Så det blev lek med en gång. Och under fruktstunden stod hon upp och dansade med i musiken och sedan kastade hon sig i sin nya frökens famn.

Snabb som katten var hon ut på gården också, och när jag väl fått på mig skorna och går ut, ser jag henne komma farandes bak på en liten pojkes cykel. Inga probs där inte.

Vi får hoppas att resten av inskolningen går lika smidigt.

En varm dag var det idag. Och när vi hade hämtat Eira så åkte vi hem och tog på oss badkläder och tog en tur ut till Smarholmen. Ett riktigt skönt eftermiddagsbad blev det. Och vi toppade det med Take away thai. Rätt go onsdag!

 

Ja, jag vet

Inga inlägg.

Men nu kommer hösten, barnen börjar på dagis och det är dags att komma tillbaka till verkligheten. Tänk att lilla Lo börjar på dagis på onsdag! Hjälp! Min lilltjej, redan så stor. Mycket är i görningen och mycket kommer ändras denna hösten. Jag skall börja plugga och Tor är redo för arbetslivet. Mitt företag kommer växa och evenutellt expandera. Mycket spännande!

Och just det ja! På lördag är dagen med stort D äntligen här, för en viss liten tjej. Det är Eiras 4 års dag!! Kan nog garantera att hon inte kommer bli besviken av vad som väntar henne. Men det är en helt annan historia!

Skall lägga upp bilder från våra dagar i Köpenhamn också, men nu är det dags att svepa teet och starta denna måndag!

Förövrigt missade vi Copenhagen fashion week med en dag. Tråkigt nog. Men efter att ha sett lite bilder från dom olika visningarna, så fastnade jag väldigt mycket för den danska designern Stine Goyas härliga show. Stine Goya som precis har designat väskor för det danska företaget Adax. Var inne och klämde lite på en när vi var på Ströget. Riktigt fin kollektion. Och Adax har avslöjat att nästa samarbete är med en Svensk!! Spännande. 
 

God morron, god middag

Idag kickade jag igång dagen med en löprunda och ett yogapass. Känner mig alltid så pigg och glad efteråt. Redo för en ny dag helt enkelt.

Mitt lilla monster här hemma verkar också vara mer än redo att hitta på något. För här flyger saker till höger och vänster, och hennes truliga uppsyn bryter av med en och annan tunga som far ur munnen. Så better get going. Men ville bara dela med mig av den här fantastiska låten och musikvideon! Både jag, Tor och Eira älskar den!


Perfekta kavajen

På söndag åker jag och Tor till Köpenhamn, för två dagar med hotellövernattning, restaurangbesök, shopping och lite skön egentid. Skall bli riktigt hyggeligt.

Jag är ju något av en kavajknarkare och använder det till nästan allt och hela tiden. Har precis hittat något som kan vara den perfekta kavajen. Med en skön loosefit, ser det nästan ut som något man har norpat ur killens garderob, en grym vardagskavaj helt enkelt. Färgen är ju bara helt fabulous så här på sommarn. Skulle inte varit ledsen om den låg nerpackad i resväskan. Kavajen kommer från Filippa K och du hittar den på Miinto.se. In och kika! 
 
 
 

RSS 2.0