Stor tjej liten tjej

 
Förr förra veckan nere i Frösakull, så hade vi ju kusinen Ida kvar med oss nere hos Eira och Lóa. Detta skulle visa sig resultera i att Eira slutade med napp! Det har ju varit mycket lockande med att lämna napparna till kaninerna på Liseberg osv. Men det som tillslut hjälpte var kort och gott att sova ihop med sin lite äldre kusse!

Då vill man ju inte vara liten och ha napp!

Så nu är nappen väck, och som belöning hade vi lovat Eira att hon skulle få gå in i leksaksaffären och välja VAD HON VILLE! Och en lycklig tjej spatserade mellan hyllorna och funderade länge och väl, innan hon tillslut valde en sminkdocka.

Frågan är vem som får mest smink på sig dock. Eira, Lóa eller dockan..

Sjukt söta är dom iallafall systrarna H, när dom sitter i sin pappabyggda koja i vardagsrummet och sminkar och borstar för glatta livet. Ibland är vardagslivet lite extra härligt.

På tal om det. Nu blirre tisdagsbubbel med skumbad och rosé. Jaja, en liten saltchoklad på det också.

 

Jag ♥ Carine Roitfeld

En coolare mer inspirerande människa än Carine Roitfeld är svårt att hitta. Iallafall enligt mig. Hon är en av mina absoluta största stilförebilder, och när jag läste att hon skulle släppa en bok blev jag helt lyrisk! Nu har jag den äntligen här hemma, och det är så underbart att sitta och bläddra genom denna fantastiskt häftiga bok!

Som chefsredaktör på Franska Vouge, stylist för bland andra Tom Ford, YSL och Versace, hennes samarbeten med Mario Testino mm, ger mig så mycket härlig inspiration både som fotograf, stylist och även för mig personligen. Man bara måste älska henne! Så galet cool.

 

Sommar i Frösakull

Nu är vi hemma igen, efter en riktigt skön vecka i Frösakull. Med sol, bad, utflykter, grillkvällar och kvällsbad har det varit en riktigt lyckad vecka. Som vi började tillsammans med Familjen Wall som åkte ner och sov över en natt med oss. Dagen efter kom mina föräldrar ner över dagen och sedan dess har det varit full rulle med kusinerna. Själv hann jag uppnå sommarens mål med min träning, och det var att springa en mil. Jag var helt ensam på stranden när jag tog mitt första av två varv vid halv åtta på morgonen. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att springa på.

Knappt någon täckning har det varit där nere heller, så vi har varit ganska isolerade från telefoner och internet. Så därför har det inte blivit någon uppdatering på bloggen.

Delar med mig av lite härliga bilder från vår utflykt härom dagen. Nu är det dags att snöra på sig skorna igen och ta en runda innan frukost.

 

Sneak peek Helena + Padraig

I lördags sken solen på Helena och Padraig. Det vackra sprudlande brudparet som jag hade fått äran att fota!

Med som assistent hade jag min fina Marie. Som gjorde allt från att bära pallar, rädda mig när jag föll av nämda pall, regissera brudparet åt mig och springa efter parets busiga treåring. Det var en riktigt rolig fotografering och när jag bläddrar igenom bilderna så blir jag helt lyrisk!

För att hedra Padraigs irländska ursprung så var jag bara tvungen att ha med ett litet klöver. Kanske ger det paret lite tur inför deras gemensamma framtid.




 
 
 
Mer bilder kommer när paret valt ut vilka bilder dom vill ha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjuvlyssnat

 
Hela lilla familjen är hos svärföräldrarna nere i Frösakull. Kusinen Ida fick stanna med oss här och leka med Eira. 
 
Det har byggts kojor, lekts affär, målats runt 100 teckningar och annat bus. Igår kväll skulle dom få sova ihop också. Mycket fnitter och inte så mycket sömn. Och efter att jag hade varit uppe och sagt till dom för tredje gången, så kunde jag inte låta bli att stanna kvar lite i dörröppningen och höra vad det viskades om. 
 
Ida berättade spökhistorier och en sann berättelse om en pojke som trillat över ett räcke på ett köpcenter. Pojken fick låtsasfötter men överlevde mirakulöst. Så hennes uppmaning till Eira var att alltid hålla mamma eller pappa i handen när hon åker rulltrappa. Varpå Eira svarar. -mmmm annars får jag låtsasfötter.
 
Något annat dom pratade om var det läskigaste djuret dom hade sett. Eiras var en häxa. 
 
Men det som fick tårarna att spruta och en smygande mamma att bryta fullständigt ihop. Det var när Ida frågade vilket som var det finaste djuret Eira hade sett som var vilt. För att citera: "alltså inga hundar, katter eller kaniner eller så" och Eira svarar utan tvekan: - jag såg en älg en gång, den hade så snygga ögon och en fin hals med massa blommor runt om. Ida svarar - Det har jag i och för sig väldigt svårt att tro på. 
 
Slam dunk! Mamma som bryter ihop. Ridå. 
 
 

Ombre by Angels

Min fina duktiga helt underbara syster satte saxen i mitt hår igår. Resultatet blev en helt grym ombre look och jag är helnöjd! Så grym är hon!

Syster som förövrigt från 1 september kommer finnas nere på Hair by Angels i Kungabacka! Där var vi igår och fixade frillan. Tror hon kommer trivas väldigt bra där.Super mysiga tjejer som har salongen också. Är så glad för hennes skull!

 
 
 
 


Kent

Vilken otroligt magisk spelning det blev i Lördags! Jag har sett Kent otaliga gånger genom åren, men det är ett band som alltid finns i mitt hjärta och som jag uppskattar varje gång jag ser och hör dom live.

Det blev en perfekt dag överhuvudtaget. Rosévin på Petters balkong med blandade Kent låtar i bakgrunden och en timma innan vi skulle gå, öppnade Petter en av sina Kent viner också och vi tre delade på en flaska. Riktigt gott var det, inte minst just för att det ändå var ett Kent vin.

Att dom spelade "Utan dina andetag" och att dela upplevelsen med just Tor och Petter var kanske bäst av allt.


Wishlist

Hade jag fått önska, så hade dessa vackra smycken hittat sin väg hem till mig!

Halsband från Givenchy, fjäderring från Maria Nilsdotter och hästring Chloé. 
 
Jag menar, hur magisk är inte den där hästringen då? Jösses! 
 
Nu skall jag göra mig klar för morgonens yogapass. Sen i eftermiddag/kväll blir det Kent på Trädgårn!! Fick det som en överraskning av min fina Tor häromdagen! Tjolahopp!

Sneak Peek Hanna + Jonas

Äntligen tillbaka! Äntligen datorsladd! Nu kan här bloggas igen, och det kommer det göras.Hoppas att ni hänger med!

I Lördags fotade jag ett bröllop nere i Åsa, och här kommer ett litet smakprov. Resten av bilderna får ni se så fort brudparet har valt ut sina favoriter.

Brudparet strålade, det var perfekt fotoväder och jag hade bästa assistenten Jennie med mig. Kunde inte varit bättre! Så tacksam över att jag får möjlighet att göra det jag älskar så mycket!

RSS 2.0