Små fashionistas

 
 
Alltså mina ungar! Dom är för jäkla sköna. Dom älskar verkligen att klä ut sig, upp sig, ta på sig mammas kläder, knata runt i mina klackar och dra på sig varenda ett halsband, armband, diadem som finns att tillgå. Eira tog på sig alldeles själv härom dagen, och tyckte det var gör kul när jag ville fota henne lite. - Åh ja mamma, klart att du får fota mig, säger hon och ställer sig i pose. Jäkla unge! Vart skall det här sluta?

 


Visst jag förstod att man skulle få många härliga skratt och roliga historier med sina barn, men att varje dag skulle vara en enorm glädje det kunde man nog inte riktigt föreställa sig. Även om det har varit en sådan där "allt är åt h-vete och barnen är små plågor" dag, så är det ändå så att så fort dom ligger i sina sängar och sussar gott, så rinner allt sådant av en och man vill bara springa in och väcka dom igen och gosa, krama och berätta för dom hur mycket dom berikar ens liv och hur mycket man älskar dom.

 

Daydreamer

Sitter och försöker komplettera min uppsats om Fashion logistics & supply chain management. Har så mycket arbeten som skall in nu, så det känns som jag riskerar kortslutning. Kände att jag behövde en break.

Hittade några fantastiska bilder av en otroligt begåvad fransk fotograf som just nu har utställningen Flying houses på Galerie Paris-Beijing, i Paris. Hade inte haft något emot att åka dit! Känns som typiska Kicki bilder det här, precis det jag tycker om! Och jag häpnade lite när jag såg att hon har liknande typsnitt som jag använder mig av också. Kanske har jag en fransk soulamate när det kommer till bildspråk? Jo tack, hade gärna spelat i hennes liga. 
 

 
photos by: Laurent Chehere
 
 
Den flygande cirkusen är min självklara favorit, tänk att få svänga runt i trampetser högt uppe i luften. Härligt!
 

Millie

Nu har jag äntligen äran att få presentera världens sötaste lilla Millie, som jag var ute och fotade på vackra Gaia, en mysig måndag i oktober. Ett riktigt litet charmtroll är hon Millie, och hon trivdes verkligen bra framför kameran också.

Sådana här gråa dagar längtar man verkligen tillbaka till det färgsprakande oktober. Men samtidigt känns det rätt mysigt att man snart kan börja julpynta lite och köpa hem årets första glögg. Ser verkligen fram emot att fota mer i vinter också.

Nej, nu är det näsan i kurslitteraturen som gäller, men hoppas ni gillar bilderna på lilla charmtrollet.















 
 
 

Dansa min docka

Söndagar är dansdagar för våran lilla Eira, och varje söndag är det jag-vill-också-dansa dagar för lillasyster. Så idag kom vi inte utanför dörren förrän lillan också var iklädd full dansmundering, och Eira körde en liten genomgång i vardagsrummet för att lära Lóa alla moves.

Visst får hon vara med en liten stund inne i danssalen, men när det är dags att vinka av storasyrran, så blir det alltid trulig min och spark i golvet som gäller. Men vi botade det ganska bra med muffins och festis. ( något måste man ju få ut av att inte få vara med ) men nästa höst, då kan hon äntligen få vara med! Finns nog ingen som längtar så mycket till den hösten som lilla Lo.



Liza + bebis

I början av oktober var jag ute och fotade världens goaste Liza och hennes fina bebismage. Liza som är min systers barndomsvän, och som vi har otaliga roliga minnen ihop med, väntar sitt andra barn och ville att jag skulle fota henne och magen lite. Sagt och gjort. Liza fick känna på livet som modell, och sprang runt i skogarna i Fjärås i bara underkläder och stövlar, medan jag regisserade henne bland mossa och stora trädhögar. Nu väntar vi bara med spänning på vad det är för en liten kotte som har bott där inne i magen!



 

Hurra hurra för pappa idag!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är alla pappors dag! Vi firade med familjemys på högsta nivå. Barnen skötte sig by the book. Allt var idylliskt och sådär fab som bara familjemys på högsta nivå kan vara, så då behöver jag inte gå in mer på det. Eira hade ett paket till sin papi som hon varit galet ivrig över att han skall öppna i flera dagar nu.

Kommer ni ihåg när man själv var liten och mamma och pappa sa att den bästa presenten dom kunde få var något man typ gjorde på fritids? Ah, men nu fattar jag precis vad dom menade. Det var ingen bullshit. Satt med tårar i ögonen när jag såg den fina teckningen Eira hade målat. Jeez.
 
Ja, så nu är det dags att fortsätta pappamyset här hemma, dom idylliska barnen sover och skumbadet och dom levande ljusen är kirrade. Nu är det bara för mig att stänga ner datorn också och sätta på lite relaxmusik så är kvällen gjord. Ni vet, det gamla vanliga. 
 
Grattis älskling på din dag. Du är älskad <3 
 
Och till min fina pappa. Tack för att du är en sådan fantastisk pappa som du är, och min stora förebild. Hade fler människor varit som du, så hade världen garanterat varit en bättre plats. Är stolt över dig och älskar dig. 
 
Puss ut!
 

Att förhandla med talibaner

En lagom tidig morgon, och bestyren är i full gång denna fredag. Jag försöker vara listig och komma på tävlingar så att barnens rum blir städat. -Mamma diskar och du städar i rummet, och den som blir färdig först vinner.

Yeah right. Det var ju lättare sagt än gjort. Min smarta lilla fyraåring hade en bättre idé. -Nä, jag tycker att du skall städa och diska, så bajsar jag, och den som ropar färdig först vinner. Touché

 
 
Lóa leker hårfrisör framför Bolibompa. Då blir nog moster stolt!

Ho aj aj aj aj buff

 

 
Idag är det minsann en galet trött mamma som ligger i soffan och väntar på att få tappa upp ett varmt skumbad. Veckan som har gått har varit hektisk. Det har bollats med jobb, företag, studier, barn och studiedagar. Så det har inte funnits någon tid till att ägna sig till bloggen. Men en sak kände jag att jag ville sticka in med så här på en söndag kväll, och det är sminkjobben jag hade igår, på Halloween. Så jäkla roligt är det att få sminka just till detta tillfället! Man får ju vara rätt kreativ och vara lite galen. Precis så jag vill ha det!

Nu är bilderna från instagram och kanske inte bästa kvalitet. Men ändå!
 

RSS 2.0