Maison Martin Margiela ❤ HM

Den 15:e November är det dags för samarbetet mellan Margiela och HM att släppas i butik! Ser ut att vara en del spännande saker som kommer. Hade inte tackat nej till discokule leggings direkt!
Check it out!


Sneak peek Millie

 
 
Igår var det en sådan där härlig höstdag, och jag var ute i ett alldeles färgsprakande Fjärås, närmare bestämt på Gaia och fotade lilla sötnosen Millie.

Millie var helt exemplarisk som modell, och verkade tycka att det var riktigt roligt att stå i centrum. Vi rullade runt bland löven som fanns i mängder runtomkring, och lekte med ballonger och nallar. Tror hon somnade rätt gott i bilen påväg hem.

Gaia är för övrigt ett ställe jag tycker alla i närheten av Kungsbacka borde besöka. En riktigt magisk plats, med massor av härlig energi. Åk dit för en lunch, fika eller kanske för att handla lite i den mysiga butiken. Om ni inte åker dit för meditationer eller övriga kurser som också hålls där. Gaia drivs utav Ania och Magnus Munay,( gå gärna in och läs Anias häftiga och spännande blogg.) två helt fantastiska människor!
Så ta en tur till helgen, och upplev det magiska med Gaia!

Goaste lilla Millie in action!

Hipp Hipp för Lóa Pippi!

Drygt två veckor försent, men här kommer i alla fall en bildkavalkad från Lóas 2 års dag.

Det var en väldigt lycklig liten tjej, som firade sin stora dag med sockerdricksträd i köket, guldpengar och hela släkten på besök. Dom flesta presentera var helt i Pippistyle precis som hon önskat, och tårtan ( Pippi tårta såklart ) åt hon med andakt, sittandes själv på sin rosa stol i köket.

Tänk att två år kan gå så otroligt fort! Våran lilla Lo är helt plötsligt stora tjejen, med en vilja av stål och tusen rävar bakom varje öra, charmar hon byxorna av alla som kommer i hennes närhet. Vi är så lyckligt lottade som har dig som dotter, våran alldeles egna lilla sjörövarLo. Pussar mamma ❤
 

All for children

Om ni har missat det, så kan jag berätta att HM i torsdags släppte ett samarbete med UNICEF.  Det är en begränsad upplaga av kläder,accessoarer, leksaker, utklädningskläder mm. För barn mellan 1 och 8 år, där 25% av vinsten går till UNICEF för att förbättra bomullstillverkningen i områden i Indien där barnarbete fortfarande är väldigt vanligt. Kollektionen är helt underbar! Och jag lyckades klicka hem några saker till Eira, men fick inte tag i det jag helst ville ha, nämligen en flamingomössa! Men har jag tur kanske det trillar in någon snart. Jag tycker det är helrätt av ett så stort företag som HM att visa att dom engagerar sig i sådana viktiga saker, och att dom tar sitt ansvar som ett utav dom största konfektions företagen i världen. Kudos! 
 
Det här lektältet var ju också tyvärr tvärslut, men man får väl kanske åka in och kika i stan.

Makeup för Shoise

I fredags mina vänner, så var jag iväg på ett jobb för att sminka till en modeshow på Röhsska i Göteborg. Det var Shoise som ställde ut sina otroligt häftiga extrema skor, som nu skulle visas upp under kulturnatta som en form av avslutning för deras utställning där.


Kolla gärna in videon!
 
 
 
 

Radio silence

Hektiska dagar, med Lóas födelsedag, modevisningar, middagsbjudningar mm. Har inte riktigt haft tiden till att sätta mig ner vid datorn. Men jag måste bara gör ett litet inlägg om den här låten. Och den otroligt duktiga norska sångerskan Susanne Sundfør. Är helt hooked! Kolla gärna in musikvideon också. Precis mitt stuk. Passande en ruggig höstkväll i Oktober. Check it out!
 
 
 

Plugg plugg plugg

Nästa vecka är det dags för mig att lämna in mitt första uppsats i ämnet Fashion Logistics ( japp, allt är på engelska, så även uppsatsen) . Och jag har verkligen plöjt kurslitteratur, kollat föreläsningar och läst andras uppsatser om ämnet. Så därför blir bloggen lite lidande just nu. Men på torsdag fyller lilla Lo två år! Och då lovar jag att jag rapporterar.

Nu, te, lite relaxmusik och boken logistics management and strategy going uppsats.

 
 
Liten Lo för ett år sedan!

Sjukstuga

Det är inte lätt när man är liten och sjuk. Det minns man ju själv, dom gånger man hade öroninflammation eller halsfluss när man var mindre. Man ville bara ligga nerbäddad hos mamma och äta isglass och titta på film.

Och igår var det mina små tjejer som inte var så krya. Lóa var riktigt febrig och hade ont i halsen, och Eira var även hon rätt varm. Men en skön promenad i solen ner till videoaffären blev det. Tre filmer, glass och godis fick följa med hem. Sedan mös vi, bara vi tre, hela eftermiddagen,nerbäddade i soffan.

Mormor kom till barnens förtjusning på besök en stund också, och två små gnälliga tjejer fick varsin ballong att leka med. Tänk vad det kan vända då! Helt plötsligt glömdes halsontet och febern bort, och allt blev genast bättre.

Tappra små tjejer.

Dom somnade på tre blanka, och när morgonen kom så var febern borta.

 

Paperdoll på facebook

 
Så här ser det ut om du söker efter min sida på facebook, gå in och gilla och ha chans att vinna i min pågående tävling! Den avgörs imorgon, så skynda skynda! 

Har du blivit bjuden på prinsesskalas någon gång?

Det har jag.

Härom kvällen var jag och Tor riktiga super föräldrar, och verkligen lekte så det stod härliga till med tjejerna. Först ville dom bara ha med bästa buspappan, och smidde hemliga planer bakom stängda dörrar till det rosa flickrummet.

Sen fick jag ett brev: Du är bjuden på kalas stod det.

Alla gungande och hoppande hästar var där, likaså dockorna, för att inte tala om dom busiga bandit brudarna, och så pappa då förstås. Alla hade dom halsband, tiaror och andra attiraljer på sig, ( som brukligt på prinsesskalas ) och det serverades tårta och kaffe.

Sedan spelade vi prinsess memory och Eira spöade mamma varje gång. ( Jag hade en liten gangster som gömde korten i mitt lag, Eira hade pappa. Eller rättare sagt: pappa hade Eira )

Man märker verkligen hur mycket barnen uppskattar när man går all in och leker med dom så mycket. Inte lika lätt att komma ur det följande kväll dock, när orken inte riktigt räcker till.

Men bullar, bad och barbie funkade rätt hyfsat det med!

 

No sugar, honey

Jag och Tor har gett oss in på ett litet projekt. Nämligen att gå en månad utan att äta socker. Idag är vi inne på tredje dagen, och jag måste säga att det går rätt hyfsat faktiskt! Både igår och i förrgår hade jag en galen huvudvärk, vilket jag har läst att man kan få när man slutar äta socker, så jag antar att det hör till. Men nu börjar jag må bättre.

Så, ingen mjölk, bröd, pasta, potatis, godis eller kakor på en hel månad! ( Med undantaget för riktigt mörk choklad, det får man tydligen äta, jippi! )

Så dagens lunch blev en god omelett och en kopp te. Inte så dumt. Nu gäller det att klara resten av månaden!

 

Blue jeans

Satt och bläddrade lite i en tidning, då jag snubblade över ett par riktigt schysta ankelkorta jeans. Dom kommer från Cheap monday och hade varit helt perfekta nu i höst. Super bra pris är det ju också. Kanske får slå till på ett par.
 
 


På tal om jeans. Så är jag helt hooked på den här låten från Lana del Rey. Tror jag har lite av en girlcrush på henne just nu. Hon är ju så sjukt cool! Mulberry har liksom döpt en väska efter henne, bara en sån sak..


RSS 2.0