Eira kan, Eira vill!

Hittade en "ditt barns utveckling" lapp, vad man kan förvänta sig att dom har lärt sig månad för månad. Insåg att Eira är rätt tidig med många saker. Hon är även en flicka med vilja av stål(redan..hjälp) och en envishet nedärvd i rakt ned stående led av både mamma och pappa. Jeez! 

Hon: Blir alltid riktigt förbannad när hon får på sig sin mössa, den skall bara av igen...
Blir fruktansvärt arg på sin hicka! blivit sen dag ett! hickan är okej i ca 2 minuter, sen blir det "arga sajoma" tills hickan ger sig..Har iof blivit lite mer tålig nu.
Gillar inte att bli torkad runt munnen när hon ätit gröt. så det så! 
skrattar högt, nästan tills hon kiknar när man kittlar henne och gör "pruttljud" på magen.
tycker det är hur kul som helst att "baka kaka" och leka tå lekar.
skrattar och blir lite blyg för mormor, farmor och moster med flera.

Och hon har en sån vilja, hon vill verkligen rulla från rygg till mage, det har hon försökt sedan hon var 3 månader. men det räcker inte riktigt hela vägen runt. men gud vad hon kämpar! samma sak gällde innan hon lärt sig "prata" när hon inte fick ur sig något ljud, när man pratade med henne. då grät hon så grannarna måste undrat vad vi gjorde med vårat stackars barn! tack nappen!
 

 Men, dom säger väl ofta "sådan mor, sådan dotter". och eftersom jag själv var en korsning mellan Lilla My och Lotta på Bråkmakaregatan, så tror jag knappast Eira kommer bli någon mild försynt Kajsa Kavat typ, och det är jag glad för! vilja är bra..haha!


1-4 månader:check, minus tandsprickningen. annars kan hon allt.
5 månader: Rullar inte riktigt runt än. och sitter inte riktigt stadigt själv
6 månader: Hon blåser bubblor och imiterar ljud, och vänder sig mot ljud. och sträcker sig efter saker och stoppar i munnen. 

Ja, hon kan rätt mycket min lilla fis! sina 4 mån till trots. Det är så roligt att följa hennes utveckling, steg för steg. Allt är så spännande! 

Hålla flaskan är kul!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0