På bondgården

Idag har det varit familjedag minsann.

Med nyinköpt picknick filt, bullar, jordgubbar och annat gott, åkte vi ner till Stättareds gård i Frillesås. Med någon felkörning, ångest över lite bensin och en lång färd in i skogen, hittade vi till slut fram till gården.

Vi var nästan helt ensamma, och strosade runt bland getter, grisar, hästar och kor. Doften av häst fick min längtan att växa ännu mer efter mitt tidigare hästliv. Men om Eira får bestämma skaffar vi gris eller kanske en ko.

Älskar när måndagar levererar!

Nu. Game of thrones och tranbärschoklad!




En dålig bloggerska

Eller vad tusan jag nu kan kalla mig själv.

Ruggigt dåligt på att uppdatera har jag blivit i allafall. Men jag är för upptagen för att ta mig tid att sätta mig med datorn. Det är sanningen. Och jag vill verkligen skärpa mig! Vara duktig på att ta med kameran vart jag än går, uppdatera MINST en gång om dagen osv. Men tusan! Det är så mycket annat!

Anyway.

Skulle mest bara skriva ett inlägg om Christian Louboutin´s Askungen sko som kommer nu i sommar!! Hur coolt är inte det då? Jösses, är det någon sko jag skulle vilja ha på foten då jag gifte mig till exempel, så är det ta mig tusan en glassko a la Louboutin! Kommer bli episkt!

Jaja, nu skall jag återgå till att slösurfa på datorn och ha eurovision på i bakgrunden.


Min tidigare planerade bröllopssko. Av Manolo Blahnik. Sweeeeet!


Balsminkning

Gud vilken häääärlig dag!! Håller ni med mig? man blir så lycklig av solen, värmen, dofterna. mmm! Så härligt! Jag har (förutom traskat runt i klackar sedan kl 10..vad tänkte jag där??) hunnit med fikahäng i solen, picknicklunch parken, promenader och mys med barnen. Innan klockan blev tre, och jag tog tåget in till stan, tog en spontan ischai med Marcus, sedan skulle jag och Néa sminka två fina fina tjejer inför deras bal. Dom blev så fina!

Vackra som riktiga vårdagar i sina Valerie klänningar skyndade dom iväg när vi var klara med dom, men några bilder hann jag allt nalla till mig!

Efter städning och stängning av skolan slog vi oss ner i kvällssolen en stund jag och Linnéa och njöt ett tag av en härlig kväll och varandras sällskap. En perfect day helt enkelt!

Det bästa är att jag vet att morgondagen blir lika härlig, för då skall jag få vara med min älskade Jen!


Sköna dagar

Nu har jag haft så där fullt upp igen, så jag knappt har hunnit sitta vid datorn. Måndagen var det examensprov i make up för en av mina klasser på skolan. Och igår var vi ute precis hela dagen innan jag stack iväg på min företagarkurs som jag går.

På ett sätt är det liksom ganska skönt att ha så mycket.

Idag har jag en balsminkning, skall bli så roligt att få bidra med en fin makeup till ett sådant tillfälle.

Minns själv min bal, när systeryster sminkade, jag hade en svart sjukt cool klänning, och långa handskar för att dölja alla mina festivalarmband, som jag vägrade klippa av. Haha.

Önskar er alla en fin dag i solen! Nu blir det frukost för mig och grynen!




Sköna söndag

Här hemma håller vi på att göra oss kalasfina, för att åka in till Göteborg och fira sötaste lilla Hedvig som fyllde 1 i torsdags. En riktigt härlig morgon har det varit också, om man bortser från att jag gick upp kl. 5. Men amerikanska blåbärspannkakor till frukost och en löprunda har jag hunnit med.

Ut och njut av vädret!!


En dag på Universeum

Den här veckan har inte bjudit på något vidare maj väder, så igår packade vi in oss i bilen och åkte till Universeum. Visst, det är rätt dyrt inträde. Men man kan ju tycka att man får rätt mycket för pengarna! Det är ju inte varje dag man leker i ett lekrum där det ligger Anacondor utanför fönstret!

Vi såg även när dom matade hajarna, och gick med skräckblandad förtjusning in och tittade på alla giftiga ormar! ( Varav en riktigt giftig orm jag såg IRL när jag var i Australien! Huuuuu)

Lóa tjöt av glädje när vi kom in och hon fick se änder och fiskar, och var helt tagen av hur dom simmade runt i dom stora tankarna.

Bäst var nog ändå Dinosaurie utställningen på takterrassen! Båda tjejerna skrek och skrattade om vartannat när den stora T-rexen morrade på dom!

Idag får det nog bli till att baka något gott och hyra en film, för majvädret tillåter inte direkt utelek.





Franska rivieran

Om tre veckor åker jag ner till Rivieran för att hälsa på finaste Gabi. Både Nice, Saint Tropez och Monaco står på to do listan. Så himla härligt skall det bli!

Jag har redan börjat fundera på vad jag skall packa ner i resväskan. Men Gabriella, som redan är där nere, sa till mig att packa lätt, för hon hade hittat en vintage butik med massor av YSL, Prada mm. Låter ju inte helt dumt! Något kan man kanske få med sig hem!


Några saker som hade varit trevligt att se i resväskan: Passhållare Miu Miu, Ögonmask Chanel, Väska Spell, Klänning Gina Tricot, Stråhatt HM och brittiska Vogue

Babies och en sneak peek

När jag var gravid med Eira, var det ingen i vårat kompis gäng som hade barn, jag och två tjejer omkring gänget var pionjärerna kan man säga. Det kändes så klart helt underbart att vara gravid och längtan efter lilla bebisen var ju helt otrolig! Samtidigt som tanken på att man skulle glida ifrån alla fanns där bak i huvudet.

Man märkte på så många av våra vänner att det forfarande var något som hörde till framtiden, det där med bebisar och familj. ( Glömmer aldrig första gången en livrädd gudfar höll sin lilla guddotter i famnen, och hon dunkade i sitt lilla spädbarns huvud i stolsryggen, han har nog inte kommit över det än! haha )

Jag och Linnéa hade ju till exempel alltid trott att vi skulle få barn samtidigt, men som hon sa, jag får mitt första när du är inne på din andra. Och så blev det också! Och nu är det nästan fler i gänget med barn än utan!! Så himla härligt! Och nu är det snart dags för världens finaste Carl-Magnus och hans helt underbara Johanna att få sitt första barn!

Och jag fick den fantastiska äran att dokumentera babymagen och dom blivande föräldrarna i spänningens och väntans tider! Nu längtar vi alla till 19 Juni då storken skall anlända!



Familjen Lindbom/Andreasson

HHär kommer några bilder från fotograferingen av familjen Lindbom/Andreasson. Spralliga busiga barn, ett dött rådjur, tusentals med vitsippor och ett redigt gäng med rekvisita kan sammanfatta den kvällen ute vid Tjolöholm. Ni som följer mig kanske känner igen Lily? Som jag fotade i höstas. Stor har hon blivit lilltjejen! Så roligt att få fota dom igen!

Ingen vanlig dag

För igår var det min födelsedag!!

Och vilken fin födelsedag jag hade! Först med frukost på sängen, och två superfina teckningar från min lilla Eira. Som hade skrivit helt själv "Grattis mamma" och sitt namn!! Så duktig min lilltjej!

Kalas blev det också, för hela familjen Friberg. Tor gjorde en supergod pasta med massor av gott till. På kvällen gick vi på bio bara vi två! Sist vi var på bio tillsammans var innan Lóa föddes! Så det är ju ett tag sedan kan man säga. Och jag fick tom se Tim Burtons nya! Kunde inte blivit bättre.

Tack för alla grattis hälsningar, samtal, sms, fina presenter, en underbar utekväll med finaste tjejerna i fredags och en otroligt mysig födelsedag!


På min önskelista

På söndag är det dags för mig att träda in i mitt sista år som 20-nånting, alltså det är min 29:de födelsedag. Det skall firas med finaste tjejerna imorgon! Först lite goa behandlingar av mina söta elever på skolan, sen blir det förbubbel och iordning fix innan vi går till Hello Monkey och äter.

Regn eller inte, klackarna skall på och det kommer bli en toppen kväll!

Önska kostar ju ingenting, så jag passar på att önska mig saker jag gärna sett i paketen på söndagmorgon.



Plansch:David Ehrenstråhle, Artilleriet, Armband: Balenciaga, Klocka: Michael Kors, Babuschka dockor: Maison Margiela, Skål: Rif design, Boots: Isabel Marant.

Familjen Lööw/Lundström

Nu så är bilderna från förra veckans första fotosession klara. Riktigt härliga vår bilder bland vitsipporna och ute vid havet!

Annars idag har det ju inte direkt visats några vårtecken. Regnet har öst ner ute, men jag, sis och små knottarna har haft det mysigt här hemma. Och nu har jag precis kommit hem från ett yogapass. Skall nog tända lite ljus, dra en filt över fötterna och låtsas att det är höst.


Coffee table böcker

Härom veckan beställde jag några coffee table böcker, några efterlängtade som jag trånat efter länge, bland annat Tim Walkers "Pictures".

Han är min absoluta favorit när det kommer till nutida fashion fotografer. Jag vet att jag har skrivit om honom innan, hur mycket han inspirerar mig i mitt eget tänkande och fotograferande. Just det här surrealistiska, fantasivärldarna bara älskar jag!

I Söndags när jag fotade vackra fina Johanna, så fick vi till en såndär riktigt magisk bild! (Ni kommer få se resultatet längre fram) Jag bara hoppas att jag kommer få skapa och fota fler av alla mina idéer.


En fullspäckad vecka!

ledsen för dålig updatering. Men hjälp vad mycket det har varit denna veckan! Valborg, med tillhörande grillkväll hos finaste Josefine och Ange, sedan var det första maj, med inte mindre än TVÅ fotograferingar, provmake av brud, samt min och Tors 7 årsdag! (Som jag totalt glömde!!! dumma mig)

På fredagen var det AW med skolan, behandlingar, bubbel och tapas. Inte dumt! Och hela helgen har det varit fullt upp med Eiras dansuppvisning! Bilder där ifrån kommer.

Men nu ville jag i allafall bjuda på en liten sneak peek från veckans första fotografering. Familjen Lööw/Lundström. Jag skall även fota och sminka på deras kommande bröllop! Så spännande!!





RSS 2.0