Anine Bing och Blingo

Igår tog jag tåget ner till Malmö, för ett make och hårstyling jobb med Anine. Hon har gjort ett samarbete med klädföretaget Blingo, och det var omslag och katalogbilder som skulle fotas. Det var så klart roligt att träffa Anine igen, och det var ett iövrigt super härligt team! Coola stylisten Sofia, som jag klickade ordentligt med, söta fotoassistenten Særùn, en väldigt sympatisk skön tjej, grymma fotografen Max och grundarna till märket Blingo.

Anines man Nicolai och dottern Bianca var också dom med under dagen, och Bianca fick vara med och modella i kläderna med sin fina mamma. Lilla snuttan hade haft lite feber, och var inte riktigt på topp, men skötte sig så bra trots detta. Ett riktigt litet gullehjärta. 

Så kul att få jobba med dom alla! Och jag hoppas att det blir fler gånger. Här kommer ett urval av bilder.


När juldagsmorgon(afton) glimmar

En stunds julvila har bloggen fått, och det med rätta. För på julen skall man ju faktiskt försöka att koppla ifrån, och bara ägna dagarna åt sina nära och kära. Men, nu är glada julen slut, och det är bara att gå på´t igen! ;D Så här kommer lite snapshots från våran julafton.




Från oss alla...

Årets julkort skickade vi elektroniskt till alla våra vänner och familjemedlemmar, men inte skall väl det undgå ER! Mina fina bloggläsare. En god, fridfull jul önskar jag er!
.. till er alla

En bättre jul

Den här bloggposten innehåller nötkräm

 

 

Barn-och-notkram
Foto:UNICEF


”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Tove Styrke och Elsa Billgren


En magisk Jul

Iblnad när man läser olika intervjuer i tidningar osv, så brukar ofta frågan, så här års, ställas om vad som enligt dig (läs den som blir intervjuad) är det bästa med julen. Det är en fråga jag har funderat lite på till och från. Och jag har äntligen kommmit på vad jag hade gett för svar!

Det bästa med julen enligt mig: Det är allt som sker innan själva julafton. Alltså uppladdningen. Första advent, när man pyntar hemma, sätter upp stjärnor, stakar och fixar adventskalendrar osv, går på julmarknaden, dricker den första glöggen, bakar pepparkakor, lussekatter osv. Och något mer som kryddar och gör julen sådär extra härlig, och är ett obligatoriskt MÅSTE, det är ju jul på Liseberg! I år hann vi även med julmarknaden på Tjolöholm. Där vi värmde våra frusna fingrar med en påse varma Churros, träffade Tomten och fick våran längtan efter "Oh helga natt" stillad för en stund.

Men inget slår ändå julen på Liseberg. Vi hade en helt magisk måndag, och jag vet en liten tjej som gick bananas på sagoslott,kaniner,kaffekoppar,karuseller och polkagrisar. Den andra lilla lill tjejen fick åka karusell och farfarsbilar för första gången, och gjorde så med ett belåtet lugn, där hon satt och åkte sakta upp och ner på den snurrande hästen.

Ja, visst, det är julafton kvar också ja! Men jag har redan haft mitt bästa! Nu är resten bara bonus!





Alex + bebis

Kommer ni ihåg när jag tvärbromsade på en landsväg i Fjärås, och skickade ut Alex mitt på vägen i bara trosorna? Ja, jag fick av henne strumporna mitt i skogen också! Resultatet blev enligt mig helt magiskt! Lite mystiskt, trollskt, vackert och älvlikt precis så som jag vill ha det!

Hoppas ni gillart!


Barnfotograf

Numera är jag medlem  på sidan Barnfotografer.se. Under fliken barnfotografer nära dig och Hallands län hittar ni mig! Gå gärna in och kika!

Lusse-fia!

Nej, det blev ingen Sockerbagare eller något paket. Nej, hon ville faktiskt vara en liten lusse-fia. Och man kan ju faktiskt inte säga nej till det där, så ett uppsytt lucialinne och ett gäng panik inköpta batterier senare skyndade vi in på dagis imorse. Så fina var barnen när dom stod uppställda och sjöng så fint för alla föräldrar och släktingar.

Vad hon än gör den där lilla tjejen så blir man ju galet stolt! Och Lóa, hon tycker det är så otroligt roligt att komma till dagis, och vill helst stanna kvar med sin syster. Nästa år kommer hon förhoppningsvis också vara med på Eiras lussetåg!


The Joker och Captain Spaulding

Som jag skrev i tidigare inlägg, så har den här veckan ( alltså den som var innan ) varit helt fullproppad med jobb och annat skoj. Ett jobb jag gjorde i fredagskväll, var att sminka Petter och hans kollega Johan inför deras julfest på jobbet, som hade Filmer som tema.

Jag vimlade runt med Lisbeth Salander, Kajsa Anka, och gubben i Upp på deras kontor, och sen satte igång att sminka fram dom härliga skurkarna i "Batman,the Dark Knight" respektive "House of a thousand corpses". Kan ni se vem som är kopia och original?





BTW: Petter vann bästa manliga kostym som Jokern. Sjukt snygg som han var!(Känner mig delaktig i vinsten)

Aqua+BareMinerals+Wakakuu

Ledsen för dåligt uppdaterande, men jag har verkligen haft fullt upp hela veckan. Jobbat och hållt igång. Är nyss hemkommen från ett event, där jag har stått som Makeup artist.
Salongen Aqua och internetbutiken Wakakuu har haft kundkväll ikväll. Det var mingel med god mat, fina erbjudanden på produkter och kläder, samt jag. Jag stod verkligen hela kvällen och sminkade damer och sålde produkter från BareMinerals. Riktigt roligt var det, och jag ser fram emot att höra av många av dom jag sminkat.
Imorgon är det dags för jobb på skolan igen, och efter det skall jag sminka Petter och en kollega till honom inför deras maskerad. Kommer bli riktigt roligt!

Älskade baby ♥

Idag klockan 08.16 föddes min lilla systerson!

Rösten sprack, och tårarna välde fram när jag i morse fick samtalet från min stolta syster. Vilken känsla! Och helt plötsligt bara så där expanderade mitt hjärta och gav plats åt en nyfödd liten baby pojke. En liten Elian, och ingen moster i världen är stoltare och gladare än mig!

Min fina, duktiga, fantastiska syster har äntligen fått sin lilla bebis, och jag är så lycklig både för hennes och för min egen skull! Nu kommer jag få uppleva det där speciella med att ha ett litet syskonbarn att skämma bort och ta hand om.

Eiras första reaktion var bara att hon skakade på huvudet när jag sa att det var en pojk. Näää. Men vad skall pojken heta då?

-Han heter Elian.

Eira- Jaja okej då! Då får han väl heta det då!

-Säg till Linda att hon, Elian och Christian skall komma hit, så kan jag och Elian leka på mitt rum!

Japp, lilla pojken min, det är bara att göra sig redo för kusinerna med en gång!

Och vi skall skämma bort dig med så mycket kärlek och alltid finnas här för dig. Älskade baby, välkommen till världen!


Lördagens bild


Lördagsmys

Vem har sagt att det bara är på fredagar man kan mysa? Nej, jag och barnen gjorde den här lördagen till våran mysdag istället. Och spenderade den med att gå på dans, äta Happy Meal, umgås med mormor och komma hem med två nya disneyfilmer och en godispåse. Med lite vårrullar i magen och massor med godis, satt vi sedan och såg på Skönheten och Odjuret och hade finaste Victoria på besök. Två små ( okej tre, jag somnade ockå) flickor somnade sedan jämte varandra i en nybäddad säng och allt var frid och fröjd. Perfekt upplägg på en myslördag tycker jag! Men nu är det bara jag, mitt goa täcke, Victoria och Henkes kanderade mandlar, Så mycket bättre och en Chick flick. Laddar batterierna inför en fullproppad vecka!

Sneak Peek Alex + bebis

Att tvärbromsa mitt på en landsväg, och kasta sig ur bilen när man hittar magiskt ljus. Det är verkligen den största lyckan som fotograf. När det bara sker så där. Helt oplanerat blir det helt perfekt! Så blev det igår, när jag och Alex åkte ut för att fota henne och lilla bebismagen. You just gotta love it!




RSS 2.0