Helt uppåt väggarna

Eller?

Snarare tvärt om. Här hemma håller vi på och rensar, ändrar, fixar och donar. Vi byter ut, köper nytt, flyttar runt osv. Så himla skönt!

Men något vi inte riktigt har gjort, är att hänga våra tavlor på väggarna. Dom står snarare utplacerade lite överallt. Men snart snart, så skall i alla fall den snygga New York affischen från David Ehrenstråhle upp på väggen. Skall bara fixa ram först. Men jag måste ändå tillägga att jag är nog en av dom som gillar när tavlor inte alltid hänger på väggen.

 

Mina goa!

Har haft helgen ledig, och har kunnat ägna all min tid till mina älskade små töser. Hade massor inplanerat på schemat, men en smygande influensa satte lite käppar i hjulet, och lördagens alla storslagna planer förvandlades till innemys, hyrfilm och massa godis. Inte helt dumt det heller.

Igår var vi iallafall utanför dörren lite mer, med dans för Eira, fika för mig och Lo och sedan en eftermiddag hemma hos Ella och Alma. Man märker ju att barnen behöver aktiveras mer än att bara vara inne en hel dag, men när filmen väl är hyrd och godispåsen står framför dom så tycker ju dom också det är rätt skönt att bara vara inne och mysa.
 

Nu blir det snart jobb för mig, och eftersom det är Tors första dag på nya jobbet (HURRA) så är det farfar som hämtar tjejerna idag. Känns så konstigt när man lämnar dom på morgonen och vet att man inte kommer ses förrän morgonen efter. ( slutar ju så sent.. ) Får i alla fall pussa på dom när dom ligger och sover gott i sina sängar.

Ha en fin fin måndag.


3.1 philip lim

 
Kollade igenom pre-fall kollektionen från 3.1 philip lim, och blev helt såld! Kan jag få se ut så här resten av vintern please? Stickade tröjor i overzise, skinnbyxor och mönstrade byxor med fågel fenix tryck. Tar gärna ett par knähöga stövlar också tack. Om dom är smidiga att springa efter småbarn i, struntar jag blankt i. Älskart!

Härlig dag

 
I morse var solen knappt påväg upp när jag gick bort till Yogaroom för morgonyoga. Men när jag kom ut därifrån möttes jag av en vacker vy. Solen lös över ängen jag alltid går förbi, och jag fick en sådan otrolig lust att bara slänga ut någon på ängen och fota. ( Note to self: Gör en vintrig photoshoot ) Man bli så full av energi när man precis har tränat, får sol på sin kalla näsa och har bra musik i öronen. Som grädde på det här gottiga moset så är jag äntligen klar med min sjukt stora uppsats! Hurra för mig! Och nu är det bara tre små inlämningar kvar innan jag nästa vecka skall börja nya spännande kurser! 
 
Så, nu är det dags att använda datorn till lite allvarligare saker, och fixa klart dom där tre sista sakerna. Behöver ni förresten ett tips på en bra film att se, så måste jag bara rekommendera "Searching for Sugar man", se den, njut av all bra musik, och känn dig otroligt inspirerad efteråt. 

I love lamp

Alltså, hur glad kan man vara över en lampa? Jodå, det skall jag berätta att man kan bli som ett litet barn på julafton! För en glödlampa! Eller rättare sagt TVÅ glödlampor. Som är påväg hem till mig! 

 
 
Den första lampan skall sitta i min fina "Clamp lamp" som sitter i bokhyllan, med en alldeles vanlig ordinär och tråkig liten glödlampa i. Nu är det dags för alla glödlampor att passa sig, för nu räcker det inte så långt längre med att bara sprida ljus, nu måste dom vara sjukt snygga också. Haha. Den diamantformade skall sitta och sprida sitt trendiga coola glödlampeljus i en alldeles superfin liten vit textilsladd med mässinghållare. Kan ni se det framför er? Hur snyggt? Ja, så nu vet ni. Hur glad man kan bli över en, eh jag menar två glödlampor. Happy happy. I love lamp
En inte så cool liten skruttlampa.
 
 

Dagens låt

Är fullkomligt upp över öronen förälskad i den här låten med Solange. Ni vet, Beyoncés coola lillasyster. Man kan ju inte annat än dansa och sjunga med när man hör den. Så nu är det dags för jobb och jag har en känsla av att Losing you kommer spelas några gånger under dagen.
 



Ikväll skall vi på dubbeldejt med Jennie och Linus. Det blir middag och bio inne i Göteborg. Ser verkligen fram emot det! Kan inte minnas senast vi fyra umgicks utan massa kids runt benen. Tror filmen kommer vara riktigt bra också. Life of Pi, som jag har sett fram emot väldigt länge! Hoppas ni får en härlig lördag!

Photoshoot Skin fashion clinic

 
För några veckor sedan fotade jag dessa snyggingarna som är grundare till en ny skönhetsklinik som öppnar i Kungsbacka i februari. Skin fashion clinic kommer erbjuda resultatinriktad och traditionell hudvård, samt makeup och utbildningar. Jag kommer finnas som sammarbetsparner hos dom, och några utvalda bilder kommer finnas på display samt till försäljning, och jag kommer även att ha min portfolio och prislista tillgänglig där. Ser verkligen fram emot ett spännande sammarbete med dessa toppensköna människorna! Som jag förövrigt hade en otroligt rolig photoshoot tillsammans med. Champagne, snygga kläder och massor med skratt! Gå gärna in och gilla deras sida på facebook också! 

Kickstarta dagen med den här

 
Helt magisk version utav Here comes the sun, med den fantastiska malaysiska sångerskan Yuna Zarai. Man kan inte få något annat än en toppen dag om man vaknar till den här. Min dag ser förövrigt ut att bli riktigt bra, med lite redigering, skolarbeten och en dejt i Göteborg med min fina Linnéa, och detta får bli dagens soundtrack. Lyssna och njut! 

Carine

Photo: Tommy Ton, Jak & Jil 
 
Alltid lika inspirerande Carine! Tänk att få vara så cool som hon är i 50 års åldern. Det skall jag banne mej vara! Söndagens inspo! Nu blir det fotoredigering. Hepp!


TACK!


RSS 2.0