Denise

Kommer ni ihåg den lilla tjuvtitten som jag gav er för några veckor sedan? Den med rullskridskorna? Ja, hursomhelst så är det nu dags för er att få se resten. Eller kanske inte riktigt allt....Men ett axplock ur albumet som Denise gav till sin pojkvän då han fyllde år.

En riktigt fin present tycker jag. Och det är ju faktiskt ganska kul att ha fina bilder på sig själv, att plocka fram när man är gammal och grå, eller när man bara har en dålig dag med sig själv.

Hoppas ni gillrat! Min egna personliga favorit är bilden på Denise med masken. Det blev en av mina favoritbilder med en gång jag knäppte den!

 










 
 

Follow me

Nu mera finns Paperdoll som sida på facebook! Kolla igenom bildarkiven, se aktuella prislistor och boka in dig för en photosession eller kanske en makeup konsultation. Gå in och gilla!

 
 

Topshop Unique ss13

Lite bilder från Topshops Unique kollektion som visades under London fashion week. Visst känns plaggen lite skandinaviska? Minimalistiskt och rena snygga linjer. Jag gillrat!

 

Hanna ♥ Jonas

Sådana här trista gråa dagar är det ganska skönt att kunna plocka fram något från sommaren. Och det är precis vad jag tänkte göra nu. Nämligen bilderna från bröllopet mellan Hanna och Jonas som jag hade äran att få fotografera. Tack finaste ni för att jag fick delta med mitt fotograferande på eran dag!         
 












 
 
 
 
 
 

Liten Lo ♥ Missoni

10.00 prick drog dom upp Jalusiet på Lindex, och det var ett stort gäng knuffandes desperata hungriga konsumenter som hade bråttom in i butiken, för att få tag på något från Missoni sammarbetet. Helt vansinnigt var det! 
 
Jag var mest ute efter saker till mina små tjejer, så för mig var det ju inte direkt så jag behövde slåss med näbbar och klor för att få fatt på det jag trånat efter. 
 
Söta som sockerbitar blev dom iallafall i sina matchande mössor och klänningar ( ja, jag köpte en likadan mössa till mig också, har man litet huvud så har man! ) Och Lóa var inte sen med att posera framför kameran när hon provade sina kläder. 
 
Så here you go: Missoni by Lindex visat av Lóa!
 

Finaste Felix

Nu är det dags. Dags för mig att presentera den där goa lilla buskillen som jag fotade för några veckor sedan. Lille Felix! Hoppas ni gillar bilderna lika mycket som jag!
 

SPA weekend

En riktigt skön vistelse hade vi på Falkenbergs strandbad nu i helgen. Vi började lördagseftermiddagen med öl och vinprovning. Första gången jag är på något sådant, men definitivt inte den sista! Det var riktigt roligt att få provsmaka olika viner och öler, lära sig lite mer om tillverkningsprocesser och skillnaden på en Ale och en Lager.

Efter det svidade vi om till kvällsstassen och gick till restaurangen för en trerättersmiddag. Väldigt god mat, härlig musik och ett frieri på första parkett! (Helt plötsligt går mannen vid bordet jämte, ner på knä och friar till sin flickvän. Rätt häftigt!) Sen blev det musikquiz och goda drinkar.

Alex och Mikael hade roligt nog bokat exakt samma helg som oss, så det blev några drinkar med dom efter middagen.

Söndagen började som sig bör med sovmorgon och hotellfrukost! Sen var det dags för SPA. I 3,5 timme blev det allt från fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb till en oljebehandling. Sedan låg vi och kopplade av i ett eldrelaxrum. För att tillslut bada i den varma poolen, som hade fantastisk utsikt mot havet.

Möra och goa åkte vi sedan hem till våra fina flickor, som hade haft en jättebra helg hos kussarna.


Iväg vi gå

Helgen är här, och jag och Tor håller på att packa ner det sista, för att sedan åka ner till Falkenbergs strandbad. Skall bli riktigt härligt! Öl/vinprovning, trerätters, övernattning och SPA behandlingar står på schemat och det känns extra mysigt när det är sådär mörkt och lite regnigt ute.

Dagens låt är en klar favvo just nu. Lyssna, njut och kolla gärna in den grymma videon!

 

Anya Hindmarch

Helt galet magiskt, och helt i min smak! Anya Hindmarchs visning på London Fashion Week. Jag önskar att jag hade fått ta del av det! Men man kan i alla fall njuta av den häftiga showen här!
 

Busiga badtjejer

Det är sann familjelycka dom där dagarna, då man bara spenderar tid med varandra. Har mysiga frukostar tillsammans ( utan bråk ) går ut och leker, cyklar mm, kanske ser en film ihop och sedan en stund innan sängdags så blir det skumbad. Då brukar tjejerna vara som gladast! ( men liksom VEM gillar inte skumbad?? )

Det är så sjukt roligt att sitta med dom och höra på vad dom leker, och vad dom säger till varandra. Eira leker mest att hon är en sjöjungfru tillsammans med sin docka Ariel. Medan Lóa sitter och sjunger " Lille katt" Och byter ut allt till Lille Lóa. Sedan är det det där med att tvätta håret. Snabbt och smärtfritt går det med flicka modell större, inte riktigt lika snabbt och smärtfritt med flicka modell mindre. Men jag kom på världens knep, och förställde rösten a la " Gulletussan" ( Tack Mia Skäringer ) Barnen tjöt av skratt och det var ju en lätt match att tvätta hår efter det. Inte lika lätt var det att komma undan med sin vanliga tråkiga mammaröst efter min imitation. Men jag vet i alla fall vad som funkar i fortsättningen!

Nu blir det nog ett skumbad för mig också tror jag ( dock utan Ariel )

 

Nybadade gosegrisar finns det gott om hemma hos oss!

God morgon!


Tisdag idag, och morgonyogan avklarad! Nu är det full fokus på studierna, så fort jag bara bloggat lite ;D

Nästa vecka (den 25:e) släpps äntligen Missonis kollektion för Lindex! Efter att ha sett bilderna från visningen som var på Italienska ambassaden, Oak Hill, på Djurgården. Så är jag mer än sugen på att vara en av dom som står och hänger på låset vid öppning! 
 
 

Bilder från Lindex.com Fotograf: Mathias Nordgren


Tänk bara Eira i den där söta koftan! Själv gillar jag mest den kortärmade klänningen över den mönstrade skjortan. Redigt snyggt!

Sneak peek Felix

Mina damer och herrar. Snart, alldeles snart skall jag presentera för er den oemotståndliga, gulliga, knubbiga, coola och gosiga lilla bebben FELIX!

En sådan otroligt rolig fotosession hade vi, en solig torsdagsmorgon i början på september. Felix var hur lätt som helst att fota, och satt så nöjt där han blev satt. ( Jag började med att sätta honom mitt på en stig, där han blev omkörd av ett gäng stavgående pensionärer, som tyckte han var ruggigt gullig! )

Nu borde jag egentligen ägna mig åt mina studier..............egentligen.
 

Nya prislistor

Min helt fantastiskt duktiga vän ( och grafiska formgivare ) Elin har färdigställt nya fina prislistor till mig. Är verkligen helnöjd!

 
Uppdatering! En av modellerna som var med på en av mina bilder, ville inte ha sin bild publicerad, så nu får jag göra om prislistorna och återkomma med dom vid ett senare tillfälle. Men den ena listan kan dock vara kvar! 
 


 

God morgon söndag!

Klockan är redan halv nio,och jag har sedan 06.20 försökt att få lite "egen" tid, en stund att ägna åt min chailatte,  och till att läsa min tidning. Det har gått sådär..

Två väldigt angelägna "disturbers of the peace" ( jo, men det är så dom beskrivs bäst just nu ) kommer hela tiden med nya sysslor till mig, och mer gnäll, skrik och annat härligt som man gärna vill uppleva en söndags morgon innan nio. 
 
Men efter att ha byggt en riktigt monsterkoja, tagit fram Pippi huset, satt på rätt spel på Tvn, och så vidare, tror jag nu att jag har köpt mig själv några minuters lugn. 
 
Ville egentligen bara tipsa om den coolaste skärmsläckaren just nu. Den får en att typ vilja ha datorn i ständigt viloläge. In och hämta hem!
 
 
Kolla förövrigt in bloggen där bilden kommer ifrån. A Merry mishap
Riktigt inspirerande!

The rainy day

Sitter med en chai latte i café myllret med datorn framför mig och en föreläsning om design och ekologi i lurarna. Skulle egentligen suttit i en sal på Borås textilhögskola idag och lyssnat på en föreläsning om Fashion logistics. Men ösregnet höll mig hemma, och nu kände jag att jag behövde en liten break ifrån studierna.

En låt jag tycker alla borde lyssna på en dag som idag, är den här. Höjer garanterat mysfaktorn denna regniga fredag. En ny favorit! 
 

Come morning light..

Vi var på ett alldeles fantastiskt och fint bröllop i helgen. Brudparet strålade, så även gjorde solen. Vackra låtar, roliga tal, massor med dans och tonvis med skratt.

Ni kanske minns att jag visade en liten sneak peek från helgen innan? Då jag var ute och fotade den blivande bruden? Resultatet har ni nedan.

 


















 



Lite random snapshots från ett prinsesskalas!

Ja, jag har bytt dator, ( som sagt ) och allt, verkligen allt ligger fortfarande kvar på den gamla. Och pga någon jäkla kabel som tydligen inte fanns längre, så kan jag inte koppla ihop datorerna utan får sitta med extern hårddisk och föra över allt eftersom.

Därför har det dröjt med bilder från Eiras barnkalas som hon hade för några söndagar sedan.

Jag kan säga att kalaset blev riktigt lyckat. Eira var så lycklig över att ha hennes vänner här, och att hennes efterlängtade prinsesskalas äntligen blev av! Lóa hon var mest glad att Lily var här, och började bra med att vara utklädd precis som alla dom andra barnen. Men när ljusen på tårtan var utblåsta, då var det dags för henne att bli nakenfis igen...

Så ett gäng, prinsar, prinsessor och en nakenfis härjade runt i lägenheten, och fiskade godispåsar med trollspö, satt i kungatronen och satte stjärnan på trollspöt ( istället för knorr på grisen) Och det slog mig precis att det bara är en månad kvar tills lilla Loisen fyller 2!! Då blir det minsann Pippi kalas!

 








 













 












 

Vill ha

 
Sitter hemma med en obligatorisk kopp te ( som dricks ur min fina Day mugg med trollslända på, mycket viktigt att det dricks just ur den..) och pluggar Fashion logistics. Det är dag två som student, och jag börjar känna allvaret jag har tagit på mig. Första inlämningen är redan denna veckan, och jag bollar tre kurser parallellt, två barn och diverse fotojobb som måste göras. 
 
Jag kunde dock inte låta bli att ta en liten "bensträckare" och blogga lite grann. Dagens inspiration är bland annat den urläckra gröna tröjan med tigerprint från Kenzo, ett klassiskt Hermés armband och härligt roligt porslin. Ge mig allt, gärna nu! 
 
Men, nu är det dags att återgå till studierna. 

En liten sneak peek

Just nu går allt i ett. På måndag har jag min första skoldag, jag har fullt upp med plåtningar, barn och allt annat som livet fylls av.

Sitter just nu och bloggar mitt första inlägg från min nya dator. Känns så skönt att äntligen ha en bra fungerande dator, som inte kräver sladd för att fungera, har en knapp för bokstaven M och som inte har 200 mb utrymme kvar..

Nej, nu sitter jag vid en sprajlans ny Macbook pro, med retina skärm ( ja men hallå, är man fotograf så är man ju i himmelriket, när man redigerar bilder på min nya älskling ) Så, nu är jag mer än redo för skolstart och alla roliga fotouppdrag som kommer min väg! Bring em on bara!

Vet att det har blivit ganska många små sneak peeks och inte så mycket mer den senaste tiden, men nu skall jag bara föra över aktuella bilder till nya datorn, sen kan jag mata ut bilder på löpande band!

Nu skall jag strax lämna barnen och åka i väg på dagens photoshoot, så tills nästa gång...dagens sneek
 
 
Just nu har jag inte min stämpel tillgänglig, och det tåls att sägas att inga bilder får kopieras utan tillhör mig! Bara så vi har rett ut det där ;) 

RSS 2.0