sunday morning..

Redan söndag. jösses vad helgerna går fort. Man får verkligen passa på att njuta tillsammans med sin familj innan det är dax för vardagens verkligheter igen. Vi har haft en väldigt fin helg, och den är ju inte slut än. Vi har en hel söndag att ta vara på också. 
I fredags blev det tjejkväll, Med Linda,Marie,Linnéa, jag och Eira så klart. Vi åt en grymt god pasta som Tor gjorde åt oss. Han är bäst på att laga mat. Det blev mycket skratt och många rundor in till sovrummet för att se så inte Lillan vaknat av allt oljud vi förde. Det är inte lätt att vara "mellow" när vi fyra träffas. 
Igår skulle vi egentligen hem till Linn och Petter i deras nya lägenhet. Men Eira var inte på topp, så jag blev hemma med henne. Dumma förkylning har fortfarande inte gett med sig. Idag verkar det dock lite bättre, så nu ska vi äta en god frukost med amerikanska pannkakor och mango/banan smoothie, sen skall vi hem till Tors underbara syster på middag. Tvivlar inte på att den här helgen kommer avslutas med en skön söndag! Hoppas alla ni har haft en trevlig helg ni med!

Måste bara infoga receptet på dom Amerikanska Pannkakorna jag gör, dom är så himla goda!

Amerikanska pannkakor           
Ingredienser:
3 dl filmjölk
1 ägg 
3 dl vetemjöl 
1 msk socker 
1 msk smält smör eller margarin 
½ tsk salt 
1 tsk bakpulver 
½ tsk bikarbonat 

Gör såhär:

Blanda ihop mjöl, socker, salt, bakpulver och bikarbonat. Rör ner filmjölk, ägg och smält fett, ger en tjock smet. Klicka ut smeten och bred ut den. Grädda på ganska svag värme. Vänd pannkakorna när de jäst upp och ytan börjat stelna. För att uppnå riktigt amerikansk känsla servera pannkakorna med lönnsirap.

mmmmm smaskens!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0