Sjuk?

Att få hänga med sin bf och sin lilla baby Lo en hel förmiddag sådär på en tisdag, det är verkligen vardagslyx vill jag påstå. En go ute lunch, en långprommis (i klackar! jo, men jag skulle ju till tåget direkt sen..jeez) och lite häng i solen, för att sedan ta tåget in till stan, där en rolig make lektion väntade. Dom här makeup kundkvällarna vi har haft, och kommer ha några gånger till, är ju bara toppen! Älskar att få vara med mina söta elever och se hur dom utvecklas. Stolt blir man!
Men, nu hemkommen och med en ond hals, tycker jag allt lite synd om mig själv. Får hoppas att lite te och sömn råder bot på det. För imon skall jag ju göra massor med roliga saker!! Ingen tid till att vara sjuk här inte!!
Spanade in en superschysst plånka från Mulberry på NK kvällen, kan ju hoppas att födelsedagsféen tycker jag varit sjukt snäll i år...

Lugn

Nu sover äntligen flickorna. Dom har lite svårt att ställa om sig till sommartid, tycker liksom inte det är läggdags när det fortfarande är ljust ute. Kan verkligen förstå dom. Men efter att ha lugnat en smått hysterisk treåring, och ha henne sussandes på armen så känns det väldigt lugnt och fridfullt här hemma nu.

Jag, en filt, en kopp favorit te (Yogi-Sweet chili) lugn musik, en ansiktsmask och Murakamis "Kafka på stranden", känns som en bra avrundning på denna måndagen.


Babies, sol och pingviner

I härliga Slottskogen har vi varit idag. Jag, Linda, kidsen och Lóas finaste gudfar Petter. Så mysigt var det, att få lite sol på sig, sitta och äta glass och titta på sälarna och pingvinerna, sen gå en runda runt slottskogen. Perfekt vårdag!

En sömnig Eira knoppade in i bilen, så nu sitter hon här pigg som en lärka, med ett par inte lika pigga föräldrar. Hmm, typiskt när det blir sådär. Men men, förhoppningsvis somnar hon snart och vi kan se en go söndagsfilm. Precis
vad jag hade behövt nu efter en härlig utedag.









Happy Friday!

Våren är här, och jag känner mig nästan som en kalv släppt på grönbete! Vilken härlig dag vi har haft! Ut på promenad med en cyklande glad Eira, flickorna i vårjackor, conversen och solglasögonen på, och glass i handen. Helt underbart!

En lunch på Nello med Fribergs familjen, för att säga hej då till mormor och morfar som åker till Sydafrika imorgon. (Mamma har fått tydliga inköpslistor medskickat! haha) Och nu när dom små dockorna sussar gott, så lagas det tacos och cavan står i kylen. F.A.B!! Så det så!

Igår hade jag också en såndär sjukt mysig mitt i veckan kväll. Med makeup kväll på skolan med min fina B klass, sedan lite förmys kvar på skolan med finaste Melinda, Lelle och Linnéa. Perfekt att vara på skolan, där man kan tvätta bort det gamla sminket man haft hela dagen, på med nytt, byta om till lite roligare kläder och dricka bubbel och äta choklad.

Vi skulle på Nk`s tjejkväll, men med en titt på kön, gick vi först och tog ett glas vid Kungsport, sen var det bara att glida in! Massor med härliga kläder och väskor. ( Är jag knäpp som vill ha en till Mulberry Alexa i grönt krocko? men snälla? ) hahaha! En liten? Kanske kan önska mig en plånbok i födelsedags present i alla fall!

Jaja, nu har jag ordbajsat lite för mycket tror jag!

Happy friday och fram med cavan!



Söta Lóa loppan älskar att måla Pippi Långstrump.

Vår!

Idag känner jag livet i mig! Som Madicken hade sagt.

En väldigt innehållsrik härlig vårdag, med nyinköpta vårblommor och diverse dejtar från tidig morgon till sena eftermiddagen. Och när jag kommer hem vid femtiden, står middagen på bordet och hela lägenheten är städad.

(Nämen, hoppsan! Ledsen brudar, jag knep tydligen den bästa av dom! Hihi.)

Eira fick nya fina Askungen skor och blev helt överlycklig när hon fick öppna skokartongen med favvo prinsessorna på! Lilla socker! Tänk vad det känns i hjärtat när man får se sina små skatter bli sådär helt överjordiskt glada över någonting. Det är lycka kan jag säga!

Så söt var hon, när hon fick snöra på sig nya pjucksen och åka med mamma på ärenden. Satt i bilen och pratade om vem hon kanske var kär i (hjälp redan?!) och kunde minsann inte pussa mamma längre. Näpp! För jag var ju tjej, och hon ville bara pussa pojkar.

Trots att jag förklarade att man kan pussa vem man vill, om man tycker om dom, så spelar det ingen roll om det är pojkar eller flickor, man kan ju pussa alla! Men, nej jag tror inte hon kommer bidra till någon framtida regnbågsfamilj den där tjejen, för hon var väldigt bestämd på den punkten, och sen beslutade hon sig för att hon var kär i Morris. Punkt slut!

Pussar i massor får jag iallafall av min lilla Lo! Hon har inte övergivit mamma! Så mmm, vad mycket goa baby pussar jag har fått idag, av mitt busetroll. När Eira beslutar sig för att ge mamma lite smootches igen, det återstår att se.





Inte helt dum..

Titta vad jag har gjort!! Lagt upp och designat och fixat en helt ny header!! Gillar ni den? Tycker iallafall att det genast ser lite proffsigare ut här. Nu skall resten av dom lösa trådarna fast också, sen är jag nog good to go tror jag! Kanske bor en liten webdesigner djupt inne i mig ändå?


Ehhm hjälp?

Ja, som ni kanske märker, så har jag varit inne och pillat lite i stilmallarna på min blogg. Jag har länge försökt få bilderna större, men med resultatet att menyn hamnar under eller på andra sidan. Ja, helt tokigt har det blivit i alla fall. Nu har jag äntligen lyckats få till det där med större bilder, men bloggen förövrigt ser ju rätt trist och knasig ut. Så, jag skall nog försöka sluta ta saken i egna händer och ringa efter hjälp..men tills dess. Hoppas ni står ut ;D


Sådan mor...

1,5 år och redan en teaterapa. Tydligen något som går i arv. Från mor till döttrar. Lois har redan börjat hämta utklädningskläder och vill att jag skall ta på henne prinsessklänningar och annat. Men favoriten är ändå Pippi.

Hon brukar sitta och leka med figurerna vid Villavillekulla och kommer sedan med förkläde och strumpor och säger. PIIIPPII! Sen står hon där och vaggar med rumpan och gör piruetter vid cd-spelaren.

För att inte tala om vad som händer när man drar fram kameran. Hon bara ÄLSKAR att se sig själv på bild. Åååh Oooah ( Läs Lóa ) säger hon. Gotta love her! Min lilla brunögda trollunge!


Pannkakslördag

Enligt tradition vankades det amerikanska pannkakor till frukost även denna lördag. Med viss variation ( ibland är det blåbärs pannkakor till exempel ) och med vissa få undantag, så är det alltid pannkaksfrulle som gäller på lördagar hemma hos oss.

Ett väldigt mysigt sätt att börja helgen på om du frågar mig.

Något annat som är återkommande hos oss, är att vi alltid äter tacos på fredagar, där kan jag säga, sker inga undantag! Och efter att varit borta varje kväll denna veckan, på diverse spelningar, partyn mm, så var det väldigt efterlängtat med fredagstacos igår.

Har ni några veckovisa måsten?



Nu skall jag lägga mig i ett skumbad, innan det är dags för Eiras dans. Sen väntar mys med systeryster och, japp Mello! Det är ju ändå final ikväll! Mina förhoppningar är på Loreen. (nu känner jag mig sådär 40 + igen, kanske skall pierca nått, göra total revolt och åka på värrldens snefylla, för att balansera upp lite. Eller? )


Gooseberry lay & co

Äntligen kan jag få dela med mig av bilderna från fotograferingen för Gooseberry lay & co vårkollektion!! För igår var det nämligen pressvisning och release av deras hemsida, samt mingel på Blue Jeans company som jag och Tor var på. Hela kollektionen av GBL är för oss som känner honom, så typiskt för Marcus, och helt underbara! Mina baseball samlar kort som jag knåpat ihop låg också utspridda här och där för folk att plocka med sig hem. Och jag måste säga att jag är sjukt nöjd över jobbet jag gjorde!

In och spana på hemsidan och kolla även in här nedan bilderna jag gjort!



Ja, som ni kanske ser, så är det ju min Tor som agerar modell, och så finaste Marcus förstås som ligger bakom GBL.

När man inte tittar..

Då passar dom alltid på att göra bus! Först tuschpenna över hela kroppen och direkt efter det, helt nybadad och go, så kletar hon en macka med smör i hela håret.

Skall hon redan börja göra revolt?!


Happy Monday

En väldigt härlig dag är till ända. Familjen har spenderat hela dagen tillsammans med bland annat ett stopp på Djungelrummet. Och nu är jag buss hemkommen efter en mysig fikadejt med finaste Josefin. Nu blir det Walking Dead innan sängen kallar!! Love those zombies!!


Wellness



Dagens tänkvärda.

Här hemma är det egentid (ja, men liksom kidsen sover, killen är på galej så då blir det ju bara me, myself and I) som gäller. Skumbad, med en egen facial. Peeling och mask och en galet härlig kropps baume efter det. Jag doftar som en Decléor butik! Fabulous! Tre stycken Elle tidningar att gotta ner sig i, och en Anthon Bergs Lingonberry choklad. Nom nom.

Så skönt med sådana kvällar ibland.

Vårkänslor

Åh det är så härligt väder nu! Det känns verkligen att våren är påväg! Idag vädrade vi vårjackorna och tog conversen på en tur. Lóa var galet söt i trenchcoat och basker, och Eira cyklade på sin fina cykel i svart kappa och pannband.

Tänk, för några veckor sedan fick vi akut shoppa tjocka thermovantar till tjejerna, och nu var det samma sak fast åt andra hållet. Akut shopping av fingervantar (vart tar alla bloody vantar vägen hela tiden?)

Dagen idag fick mig att längta otroligt mycket efter vitsippor, lummiga skogar och fågelkvitter. Kom att tänka på förra våren, när vi var ute vid Tjolöholm och plåtade flickorna ala Alice i en bädd av vita vårblommor! Tror nog det kan bli ett par fotosessions i vårskogen detta året med!



Time for tea?

RSS 2.0