bland plättar och kroghäng..

Ja, någonstans mellan dessa två saker fann jag mig i helgen. Tor fyllde 26 i lördags, och det skulle givetvis firas med pompa och ståt. Självklart fick han en traditionsenlig uppvaktning på morgonen av mig och bebis, och x antal paket. Frukost stog uppdukad i köket med nygräddade amerikanska pannkakor, smoothie och apelsinjuice. Och ett till paket på Tulles plats. Tror det blev väldigt uppskattat. Eira gillade i alla fall melonen son låg uppskuren på ett fat, precis inom "nästan" räckhåll. Försöka går ju. Hon fick en bit för sin tappra insats.

Eira fick också en present..


Dagen fortsatte med en mysig promenad och ärenden, sedan en trevlig lunch hos svärföräldrarna, med kusiner och syskonskaran. Samt 91-åriga mormor Britta som också firar födelsedag den 30 maj varje år. 
På kvällen bar det av neråt staden, Eira sussade så gott hemma, med mormor som barnvakt. och vi mötte upp gänget nere vid Hamntorget och tog några öl. Det blev en mysig och lite "blöt" kväll, eftersom alla firade Tor med drinkar och annat gott. 




Igår var det ju morsdag. Min allra första sådan till och med! Och vi hade på förhand bestämt att vi skulle ut och picknicka. Sagt och gjort. Efter att ha ätit en god plätt frukost med sylt och grädde som Tor hade gjort, åkte vi på eftermiddagen ut med picknick mot Fjärås Bräcka. Eira verkade tycka att det var hur mysigt som helst att sitta under en björk och mumsa vattenmelon och titta på hästar som skrittade förbi. Och vi njöt av fint väder och en vacker utsikt. Vilken härlig avslutning på en skön helg. 


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0