Kusin Vitamin

Blev aldrig att jag lade upp några kusse bilder igår. Hade fullt upp med att njuta av en skön söndag! Trots en kall och regnig promenad med bebis och hund. Linda hade med sig Zorro till stallet, och han ville verkligen gå med mig när jag skulle få Eira att somna. Det resulterade i en rätt smutsig och blöt hund, som inte riktigt ville ligga på filten Linda lade ut i bilen. 

Vi var hos Eiras farmor och farfar på middag också. Egentligen var det bara vi som skulle vara där. Men innan middagen fick vi en trevlig överraskning, då Per, Marie och Elsa dök upp. Det blev en väldigt mysig middag, och som vanligt blev Eira överlycklig av att träffa Elsa. 

Farmor hade varit ute i Ubbhult på Stjernborden och handlat kläder till lilla Bibbi. Jätte söta saker från favvo märket "Me Too", som vi mer än gärna tog emot. Nu har hon ordentligt med kläder Lillan! Bara dags för vårjacka snart!


Idag var det åter igen dags för spädbarns musik, och Eira, Ella och Morris satt jämte varandra i ringen. Nu börjar Eira kunna sitta längre perioder själv utan att trilla, och vi tror att hon snart kommer börja krypa också. Hon ålar lite grann, dock endast baklänges än så länge. Hursomhelst var det en mysig morgon, alltid lika roligt att träffa Jennie och Bea, och ha en fin sångstund på måndags morgonar.








Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh Eira är ju så söt. Alltid lika kul att träffa er med:-)!! Vi ses imorn...kram kram

2009-03-09 @ 20:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0