Härlig dag..

Idag har varit en skön dag. Regnet hade gett vika för solen, och jag vaknade upp av att Eira drog ner filten, som hänger för vårat sovrumsfönster, och solen strålade rakt på sängen. Ett ganska trevligt sett att vakna upp på. Efter en förmiddag med en ordentlig städning, så tog vi oss upp till Jennie och Morris för lite lek och lunch. Sedan åkte vi fyra ut till Särö, för att kolla in en lekplats, som Jennie hade hört mycket om.

Barnen lekte och hade verkligen jätte roligt. Det var en perfekt höstig lekdag. Och när vi var på väg hem stog solen så lågt och gav jätte fint fotoljus, så härliga bilder fick vi också, på våra busiga smutsiga barn. Men dom bilder får ni se i morgon.

Kvällen bjöd på en tripp hem till Ylva, för en liten fotspa kväll. Med Forever living products. Super mys! Där satt vi ett gäng tjejer med fötterna i spat och sippade på varsin god aloevera drink, medans vi fick höra om alla produkter som dom säljer. Hade en väldigt mysig kväll, och det var så roligt att äntligen få träffa Ylva! Det händer alldeles för sällan, men jag hoppas det kommer bli ändring på det.

Nu väntar soffan, älskling och saltchoklad..















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0