Denna morgonen..

har vi spenderat med att dansa runt i köket, med Mustasch på högsta volym ( om man nu kan kalla något Berta 89 skulle kalla högsta volym, då max volymen på datorn inte är den bästa) medans Eira under dansen pekat på kylen och bilden på sig själv och sagt Ejja Ejja..

Sedan blev det ett härligt bad, med anka, anka och vattenkannan..Eira sa baba baba...och det var ju precis det hon gjorde. Mamma stolt!

Trots att det bara var en vecka sedan hon släppte sargen och började knata runt själv, så måste jag säga att man redan vant sig. Känns helt naturligt, när hon kommer gåendes med sin lilla elefant i släptåg. Den fina elefanten som hon fick när hon döptes. Ja, nu kommer den till sin fulla rätt! Katterna är väl dock inte lika förtjusta i faktumet att hon numera kan GÅ efter dom och säga Kaki Kaki! Hon älskar sina kissar, kanske lite mer än vad dom älskar henne, men dom gör det i alla fall. Det märks. Dom sover gärna jämte henne, och när hon är ledsen kommer Roxy och Mika, som två äggsjuka hönor till Lillans undsättning..Det är moderskänslor det!





Roxy försöker smita obemärkt förbi..





Det gick...sådär...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0