Några ord om våra katter..

Ja, för dom som inte vet, och för dom som vet för den delen också, så har vi tre katter. Jo, tre katter är många katter, speciellt om man bor i en trea med två små barn också. Men det var liksom aldrig riktigt meningen att vi skulle ha mer än två.

Planen var att ha två hanar, som blev en hona och en hane, som blev hona, hane och kattungar! tre små söta lurviga saker närmare bestämt.

Zorro, våran fina gigant till katt, lyckades själa en natt av lycka tillsammans med våran lilla Roxy, dagen innan han hade tid för kastration till och med! Och visst, vi misstänkte att hon hade små bullar i ugnen eftersom hon rundade på sin späda kattkropp lite grann. Men vi visste ju inte säkert. Förrän en dag sisådär 1 februari 2007, så låg det plötsligt tre kattifnattar och snuttade på en stolt Roxy i Tors garderob. Två hanar och en hona. Vi döpte dom ganska omgående med temat musik. Det blev en Sid Vicious, en Tiger Lou och en Mika (nej för guds skull inte efter artisten, utan efter en låt med bandet Mew, som både jag och Tor avgudar ) Sid Vicious fick snabbt ett hem hos Lisa, min syster Lindas underbara barndoms vän. Tiger Lou flyttade hem till mina föräldrar ( som förövrigt också är med tre katter ) och lilla Mika blev kvar.

Som sagt det var inte planen...

Men nu sitter vi alltså här med tre katter..

En stor koloss som tror han är en hund, en liten vän katta som har en strump fetisch ( varje gång man kommer hem, ligger det strumpor utspridda i hela lägenheten ) och en hare till avkomma, som är räddare än Lilleskutt och Nasse tillsammans.

Dessa tre superhjältar utgör vårat katt harem, och trots att dom kan driva främst Tor till vansinne med diverse upptåg och olater, så är dom våra, och vi älskar dom!









Kommentarer
Postat av: Annica

Helloj Kicki!



Kul att läsa din blogg nu när jag hittat den igen.



Det verkar som du mår bra, härligt!

2010-11-01 @ 13:40:10
URL: http://annicajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0