Bakom kulisserna

Igår var jag och Eira ute i Särö, och hälsade på min sötaste vän Linnéa. Vi packade ihop lite picknick och begav oss ut på en härligt höstig prommenad i Särö västerskog. Vi hade stora visioner om att vi kunde fota lite coola gravidbilder där. I sann Linnéa och Kicki style. Eller Hettie och Harriet, som Linnéas mamma döpte om oss till, efter två virriga hönor. Dom smeknamnen kommer aldrig försvinna!

Så, sagt och gjort, vi irrade runt bland skyhöga ormbunkar och klättrade upp på roliga trädstammar och klafsade runt på lite halv blöta stigar. Resultatet blev kalasbra! Precis så som vi hade tänkt oss! Det är ju så roligt att ha lite udda och annorlunda gravidbilder att minnas tillbaka till, och kanske sätta upp hemma.

Här är i alla fall en liten sneak peak på vad som hände mellan tagningarna..Sen får vi se om det kanske kommer upp några bilder från själva fotograferingen...


Fika paus



Härligt vackra flugsvampar på vägen



Vi hittade en cool mossig trädstock att posera lite vid.



Lite kallt var det allt att strutta runt så här..

Eira tyckte i alla fall att det var hur kul som helst att vara ute i skogen och busa. Tyvärr fick vi med oss en tråkig souvenir hem, en liten rackare till fästing hade gottat fast sig på Eira! Usch!

Kommentarer
Postat av: Daniel

Supefina bilder!:)

2010-09-27 @ 12:19:15
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0