Cupcakes och bubbel (ja okej, inte den riktiga varan, men ammar man så duger det fint med cider) ett bra mys till alla hjärtans dag. Som vi tjuvstartade med igår. Hoppas att ni också har och har haft en mysig dag, denna kärlekens dag!

Fast enligt mig, så borde alla dagar vara alla hjärtans dagar, då man bryr sig om sina nära och kära. För det är väl det som är meningen,, att man alltid skall uppskatta varandra, och visa det! ♡

Kommentarer
Postat av: Jessica

Håller me, alla dagar borde vara alla ♥ dag! Har en fråga, för en tid sedan skrev du om några böcker du beställt som skulle vara i Twilight anda, är de nåt du kan tipsa om? Har snart läst ut sista boken och har nog aldrig läst så långsamt, vill ju inte att den tar slut :) Kram o tack för en fin blogg!

2011-02-15 @ 10:50:13
Postat av: forthekix

Hej Jessica!Kul att du gillar min blogg ;) jag är ju också världens största Twilight nörd, och den här bokserien som är skriven av Becca Fitzpatrick var i lite samma anda. Böckerna heter "Hush Hush" och "Crecendo", sen skall det även komma en tredje bok senare i år. Läsvärda helt klart!Kram på dig!

2011-02-15 @ 20:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0