Längtan till våren..

Jo vintern är en underbar årstid. Så länge snön ligger krispigt vit över landskapen, och det doftar glögg och nybakade lussekatter ifrån stugorna. Men så fort julen är förbi, Champagnen är uppdrucken och klockan har passerat tolv den sista December. Så får iallafall jag, och säkert många andra, en enorm längtan till våren.

Man börjar leta vårtecken redan i Januari, funderar över om fåglarnas kvitter och snöns försiktiga reträtt är en indikation på vad som komma skall. ( Dock vanligtvis i typ slutet på Mars ) Men förutom denna längtan till varmare dagar och ljusare kvällar, så finns det en till anledning för, jag gissar ALLA småbarnsföräldrar. Nämligen dagen då overallen åker ner i källaren!

Efter att ha krånglat, trixat, hotat, tråcklat och tryckt på overaller i dryga fyra månader så börjar man sakta men säkert att se ljuset. Dagen skall snart komma, då det inte längre blir ett svettigt evighetsprojekt att få barnen utanför dörren (nåväl Lóa är from som ett lamm när overallen skall på) Utan nu nalkas tider, då jackor i alla former, tunna mössor och vantlösa fingrar är det som gäller. Och det finns ingen som är gladare över det än jag!Lóa myser i sin overallEira en solig söndag,  i en lite tunnare mössa, vantlösa fingrar och JACKA!

Kommentarer
Postat av: Annica

Herrejisses så fin din blogg är nu Kicki! Blir som ett måste att läsa. Och vad duktig du är på att ta kort... Vad har du för kamera?Tycker du bloggdesign är kul och vill labba? Go ahead, dig into mine!

2011-02-08 @ 13:13:39
URL: http://annicajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0