Städa städa varje fredag, och så varje Jul..

Just det. Julstädet. Kom lagom till Trettondagsafton. För idag har det bannemej fejats vill jag lova. Som en tornado genom lådor och skåp har jag dragit fram idag, medan barnen mest har busat och lekt med pappa, spelat spel, mumsat på chokladbollar och haft en riktigt mysig dag inne.

På tal om chokladbollar, så har vi ju en liten liten gottegris ibland oss. Lilla Lo blir helt tokig så fort det vankas mums. Jösses! Naaam Naaaaam ropar hon, börjar stampa med båda fötterna och böjer sig sedan så galet gulligt ner. Naaam naaaaam!

Ja, inte fick Eira gottesaker när hon var så liten som lillasyster, men det där med att hålla borta gotta från barn nummer två, det är helt omöjligt. Och hon blir ju så otroligt nöjd! Har aldrig sett någon äta chokladboll med sådan andakt innan. Lille skrotten! Ett typ exempel på vad som är lätt att ha förutfattade meningar om innan man upplever det, men som är förbaskat svårt att tillämpa när dagen kommer. Kommer nog uppleva ett gäng sådana situationer i framtiden! Men, så är det ju att vara förälder.



Lek med Pippihuset











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0